Міжнародний турнір по спортивних танцях Кубок Губернатора – 2010 в Санкт-Петербурзі

З 16 по 18 квітня в Санкт-Петербурзі відбудеться VI Міжнародний турнір по спортивних танцях Кубок Губернатора – 2010.

Вже традиційно змагання проходять за підтримки Уряду Санкт-Петербургу і особисто губернатора міста – В. И. Матвиенко і Віце-губернатора Санкт-Петербургу – А. Ю. Маниловой.

Високий статус змагань, запальне танцювальне шоу і рівень проведення збирають з року в рік все більше і більше глядачів і учасників. Очікується, що в 2010 році участь в змаганнях візьмуть дуети з майже 30 країн світу, серед яких : Австрія, Англія, Німеччина, Данія, Ірландія, Італія, Литва, Нідерланди, Польща, Росія, Словенія, Україна, Фінляндія, Франція, Чехія, Швеція, а кількість учасників перевищить 1000 танцювальних дуетів.

У рамках Кубку Губернатора – 2010 проводяться наступні номінації:

IDSF INTERNATIONAL STANDART – рейтинг-турнір світової класифікації за європейськими танцями.

IDSF OPEN LATIN – рейтинг-турнір світової класифікації за латиноамериканськими танцями.

На міжнародний турнір Кубок Губернатора – 2010 запрошені більше двадцяти суддів міжнародної категорії з Німеччини, Франції, Італії, Великобританії, Нідерландів, Чехії, Словаччини, Словенії, Данії, Іспанії, Швеції, Норвегії, Польщі, Латвії, Литви, України, Білорусі, Естонії. Що стосується російських суддів, то будуть представлені такі місто як Москва, Н. Новгород, Владимир, Іркутськ, Калінінград, звичайно ж, Санкт Петербург.

Змагання по спортивних танцях – ця унікальна подія, що гармонійно поєднує в собі частину змагання дуже видовищного виду спорту з неабиякими пристрастями на паркеті і багатовікове мистецтво танцю, як візуальне втілення людських відносин і емоцій.

17 квітня офіційне відкриття заходу! У показових виступах виступлять виконавці європейської програми з Італії Mirko Gozzolli і Edita Danute. Турнір супроводжує Російський оркестр синематогрофа під управлінням диригента И. Пономаренко.

Квитки на турнір можна придбати в театральних касах міста і в Палаці спорту Ювілейному.

Реєстрація на сайті.

Місце проведення : Г.Санкт-Петербург, Палац Спорту Ювілейний, ін. Добролюбова, 18.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.