Вечір етнічної музики і танцю Неллі Сюпюр запрошує друзів в Києві!

11 червня в Київському Домі Актора відбудеться вечір етнічної музики і танцю Неллі Сюпюр запрошує друзів.

У програмі: музика і танці фламенко, арабик-фламенко, індійський народний танець, belly – dance і багато що інше.

Учасники концерту :

ILLARIA(Київ)

Професійна вокалістка з незвичайним голосом. ILLARIA має свій неповторний стиль. У її піснях тісно переплітаються різні напрями сучасної музики з етнічними мотивами. Не менш виразна унікальна виконавська манера співачки. Голос, діапазон якого досягає трьох октав – його тембр, пластика і сила однаково вражають як простого слухача, так і професіонала.

НАКШАТРА(Київ)

Народний колектив – Індійський театр Накшатра КНУ ім. Тараса Шевченка, призер міжнародного фестивалю Ялтинське літо, створений в 2004 професійною виконавицею індійського класичного танцю Ганною Смирновой, занесеной в почесний спичок міністерства культури Індії.

Танцювальна студія СКАРЛЕТТ(Київ, член Співдружності студій фламенко Неллі Сюпюр)

Танцювальна студія Скарлетт, член Співдружності студій фламенко Неллі Сюпюр, є об’єднанням професійних танцюристів і педагогів під керівництвом Тетяни Подвисоцкой. Головна ідея студії – м’яко допомогти дівчатам розкрити свою жіночність, реалізувати танцювальний талант і стати щасливіше.

Група ALIENTO(АР Крим)

Група Aliento – це об’єднання викладачів танцювальних студій фламенко Севастополя і Сімферополя створена з метою розвитку цього мистецтва в Криму.

Карина Михайлова(Севастополь)

Сама юна виконавиця фламенко на Україні.

Танцювальна студія МЕГАДАНС(Київ)

Студія Мегаданс заснована в 2006 Оленою Федоровой – керівником і головним тренером студії. Основним напрямом спочатку були бальні танці, але з 2007 додалися дитячі танцювальні групи, belly – dance, а з 2009 – сучасні танці.

Олександр Липський(Львів)

Професійний гітарист фламенко, в 2008 році стажувався у Барселоні(Іспанія). З осені 2009 року Олександр організовує регулярні вечори фламенко(penas flamencas) у Львові, пропагуючи і популяризував це мистецтво на Західній Україні. Є автором ідеї і організатором 1-го Львівського фестивалю фламенко, запланованого на липень 2010 року.

Наталія Кисіль(Київ)

Учениця київської студії східного танцю Амира 2 і 3 місця на міжнародному фестивалі східного танцю Бастет – 2009(Донецьк).

Ансамбль східного танцю ОРХІДЕЯ(Рівно)

Ансамбль східного танцю Орхідея Палацу дітей і молоді член Української Федерації Сучасного Танцю. Засновник і балетмейстер-постановник Оксана Пинская. Орхідея – постійний учасник змагань по Belly – dance різного рівня, різних заходів міста. У серпні 2007 року колектив ансамблю був запрошений на міжнародний народно-фольклорний фестиваль Танцююча Європа(Польща).

MOHITO BAND(Київ)

Акустичне тріо, що декілька років виступає під різними назвами на клубних майданчиках Києва. У репертуарі цього колективу оригінальні обробки популярної, етнічної, латиноамериканської музики і джазу. Незважаючи на присутність всього двох інструментів(гітара, перкуссия) групі завжди вдається створити потрібну атмосферу і поділиться своєю любов’ю до музики з глядачем.

EL Morinero(Чернігів)

Дипломований гітарист – лауреат міжнародних конкурсів з класичної гітари. Упродовж багатьох років грає фламенко. У квітні 2009 року у складі ансамблю Los Flamenkos брав участь на фестивалі Rust guitar Festival(Австрія).

Почало в 19.00.

Квитки можна придбати в касі Будинку Актора, Центральних театральних касах Києва.

Місце проведення : г.Киев, Будинок Актора, вул. Ярославов Вал, 7.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.