Майстер-клас BBOY MACHINE в Москві!

2 грудня в Москві майстер-клас одного з найсильніших бибоев світу – BBOY MACHINE!

Майстер-клас пройде у рамках офіційного відбіркового туру на чемпіонат Європи по брейк-дансу BATTLE CHELLES PRO.

BBOY MACHINE(США, Лос Анжелес) – можна сміливо сказати – дуже талановитий і відомий, запальний і танцювальний, є одним з найсильніших бибоев світу.

Його абсолютно божевільний і оригінальний стиль, вибуховий характер і заворожливий танець, в якому Machine кожен звук, кожен біт показує своїм рухом, не можна залишити байдужим!

Одного разу Машин вже був в Росії в 2007 році на Міжнародному Фестивалі TOP 30 THE BEST 2006 – після чого публіка досі згадує його приїзд! Також, Машин приїжджав судити Міжнародний Фестиваль MAYA BATTLE 2009. Варто прийти на його майстер-клас і зарядитися тією божевільною енергією і силою, яку він має!

Справжнє ім’я: Jeffery Mccann.

Вік: 25 років.

Почав танцювати у віці 9 років в Сакраменто, Каліфорнія(танцює 16 років) з командами Sacramento Kings і Sacramento Monarchs. Це і привело його до того, що хлопчик з ім’ям Джеффери став відомий у всьому світі як Бибой Машин(людина-машина). Перемога на найбільшому чемпіонаті Red Bull King of the Ring Toronto 2006, був вибраний кращим бибоем Bboy of the Year 2005 на чемпіонаті Freestylesession, також увійшов до складу збірної команди Америки для поїздки на найбільший чемпіонат світу IBE(Голландія, Роттердам), вигравши там перше місце в одинаках(баттл по футворку).

Учасник Golden State Warriors Breaking Squad 2006, брав участь в постановці балетів Nine Parts of Desire at Berkeley Repertory Theatre в 2006 – і це тільки мала частина того, де був задіяний Bboy MACHINE! У 2007-2008 році взяв участь у великих світових проектах, у тому числі зйомках фільму Крок вперед – 2, зйомки в кліпі No One – Alicia Keys’ music video – The Drop і багато де ще!

Зараз Bboy Machine є со-продюсером команди Hit the Floor Production і креативним директором і хореографом компанії Dance Company, West Bound.

Майстер-клас відбудеться 2 грудня з 14:00 до 16:00.

Вартість мастеркласса – 600 крб.

Заявку про участь в майстер-класі можна відправити на e – mail: mayabattle@mail.ru з позначкою на майстер-клас, де потрібно вказати: 1. ПІБ 2. Телефон(моб) 3. ЕМЕЙЛ.

Місце проведення : г.Москва, школа бибоинга Wild Style, ул.Елецкая, д. 17/3.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.