MOSCOW BALL 2009

21-22 листопада 2009 року в Москві пройде Відкритий міжнародний конкурс з бальних танців серед пар Pro Am Moscow Ball.

Організатор конкурсу – компанія Dance Promotion Group, добре відома в Росії і за кордоном, як організатор найбільших танцювальних подій і лідер в популяризації руху Pro Am в Росії.

Цього року другий Відкритий конкурс Pro Am Moscow Ball відбудеться в новому форматі: він об’єднаний з традиційним міжнародним Кубком мера Москви по спортивних танцях, який проходить за підтримки Департаменту фізичної культури і спорту м. Москви і займає одне з провідних місць в спортивному календарі Федерації танцювального спорту Росії.

Організатори Кубку мера Москви – 13 – кратні Чемпіони Росії по спортивних танцях, легендарна пара, прославлені тренери – Ірина Соломатина і Олександр Мельников. Фінальна частина Кубку мера Москви завершуватиме обидва дні. Традиційно в змаганнях на Кубок мера Москви беруть участь найсильніші пари Росії, а оцінюють їх виступи авторитетна міжнародна колегія суддів. Цього року до її складу увійшли: Уте Штрайхер(Німеччина), Лассе Одегаард(Норвегія), Ольга Фаропонова(США), Грег Смит(Голландія), Фреди Новак(Словенія), Ерик Суардо(Франція), Джани Д’Ориа(Італія), Ганна Безикова(Росія), Ганна Оксенгойт(Росія), Михайло Спорихин(Росія).

Для зручності учасників основний конкурс серед пар Pro Am по окремих танцях і змагання спортивних пар пройдуть в різний час. У вечірній частині програми можна буде побачити фінали Кубку мера Москви, виступи найсильніших пар Pro Am в Scholarships і показові виступи. Уперше в історії бальних танців кубок мера Москви буде вручений не лише спортивним дуетам, але і переможцям конкурсу Pro Am, а також учасниці, Тop-student конкурсу, що стала.

Як завжди, для усіх любителів танців організатори підготували сюрприз – запрошена одна зі всесвітньо відомих танцювальних пар. Але доки їх імена тримають в секреті. Відомо лише, що їх шоу можна буде побачити і в перший і в другий день.

Що усіх, що бажають порушити спортивний режим і продовжити спілкування після конкурсу в суботу, 21 листопада, чекає After Party в ресторані Манон, який знаходиться поряд з Центром міжнародної торгівлі. Під запальну музику групи Viva Cuba можна буде танцювати усім, не турбуючись про оцінки суддів. Для викладачів зі своїми студентами вхід вільний.

Реєстрація і продаж квитків на Moscow Ball відкрита. Для тих, хто поквапиться, передбачені спеціальні знижки, а троє викладачів Pro Am, які першими зареєструються більш ніж в 50 танцях, отримають в подарунок від організаторів безкоштовну ніч в готелі Crownе Plaza. Запрошуємо усіх любителів танцю взяти участь або стати глядачем цієї події і отримати безліч незабутніх вражень і позитивних емоцій.

Детальна інформація на сайті.

Місце проведення : Конгрес-зал Центру міжнародної торгівлі, Краснопресненская набережна, під’їзд № 4.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.