Концерт театру танцю Гжель

19 і 20 грудня в Москві виступить Московський державний академічний театр танцю Гжель.

Московський державний академічний театр танцю Гжель під керівництвом народного артиста Росії, лауреата державних премій РФ професора Володимира Захарова виступить з концертною програмою Росія вічна.

У хореографічних картинах ансамблю зіллються величава краса і нерозгадана таємниця російської душі. Будуть представлені прекрасні композиції на теми народних промислів : Жостово, Костромська Скань, Ростовська Фініфть, Казкова Гжель, Хохломская карусель, візерунки Павлово-посадників та ін. Оригінальна інтерпретація народних танців різних регіонів країни, прекрасні костюми і завзята музика – усе краще з програм чудо-театра Гжель.

Театр танцю Гжель – унікальний творчий колектив, що поєднує у своїй діяльності три напрями хореографії : фолк, модерн(мюзикл-хол) і класичний балет. Таке поєднання не має аналогів у світі.

Театр з незмінним успіхом гастролює в найбільших містах Росії, країнах СНД, виступає в кращих концертних залах Москви : це Кремлівський Палац, Колонний зал Будинку Союзів, Концертний зал ім. Чайковського, Музичний театр імені К. С. Станіславського і В. И. Немировича-Данченко. Театр побував на гастролях в 60 країнах світу, всюди зустрічаючи захоплений прийом. За великі заслуги в області хореографічного мистецтва в 1999 році театру присвоєно почесне звання Академічний.

Почало в 19.00.

З питань придбання квитків звертайтеся в театральні каси міста.

Місце проведення : г.Москва, Колонний зал Будинку союзів, вул. Б. Дмитровка, д.1.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.