Майстер-класи від Тетяни Ешти і Невени в Севастополі!

6 червня в Севастополі відбудуться майстер-класи по сходу від Тетяни Ешти і Невени.

Теми майстер-класів :

Тетяна Ешта – Старе александрійське балади: історія, образ, техніка і хореографія Eskanderani.

Невена – Танцювати початок любові. Лірика диктує рух: постановка на пісню Wana mali.

Тетяна Ешта – відомий в Україні і за її межами викладач і хореограф; засновник і керівник студії східного танцю Ешта в Одесі; суддя вищої категорії; організатор щорічних Відкритих форумів професіоналів і любителів східного танцю, віце-президент Кубку Гран-прі Євразії виконавських мистецтв(східний напрям).

Її майстер-класи інформативні і цікаві. Відвідавши урок Тетяни Ви відкриєте для себе багато нового, чого ще не знаєте.

Богачева Невена – творець центру танців Сходу Аиша в містах Одеса і Іллічівськ, викладач і хореограф. Дві вищі гуманітарні освіти і тренерський досвід.

Сама себе називає египтоманкой, якій ніколи не сидиться на місці. Останнім часом більше живе в Каїрі, чим в рідній Одесі.

Невена стала співавтором культурно-освітнього проекту Україна-Єгипет, який допомагає діючим танцюристам, студентам і викладачам танцювальних шкіл глибше познайомитися з танцювальною культурою і древньою філософією арабського Сходу. Проект, створений спільно Невеною Богачевой і Мариною Зуй, переслідує благородні цілі взаєморозуміння і співпраці східною і західною культур і надає можливість українським студентам повчитися у кращих єгипетських майстрів.

Нині Невена пише книгу про Єгипет і єгиптян і працює над документальним фільмом про Каїр.

Вартість:

·  одного майстер-класу: 350 грн

·  двох: 600 грн

Записатися на майстер-класи можна подавши заявку на пошту marta106@yandex.ru або sms на номер 050 926-87-73, з вказівкою в темі листа Заявка на МК. Вказати ПІБ, тему МК, телефон і місто.

Місце проведення : г.Севастополь, Спорт – клуб, ул.Ленина 30.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.