Третій Всеукраїнський Фестиваль Еротичного Танцю Инь Янь в Києві

18 квітня Українська Федерація Йоги, Українська Федерація Танців і Школа еротичного танцю Apsara представляють Третій Всеукраїнський Фестиваль Еротичного Танцю з танцювальною шоу-програмою Инь Янь в Києві.

Він – світло і день, вона – пітьма і ніч. Він – жарке і яскраве сонце, вона – холодний і таємничий місяць. Споконвіку вони зустрічалися на полі бою, на протилежних територіях. Їх війна була без півтонів і напівфраз, безжальна, пристрасна, така, що виснажує і невідворотна.

Але одного разу їх непримиренні принципи розбилися на дрібні осколки від древньої мудрості життя : за ніччю завжди йде день, без непроглядної пітьми не буде яскраве світло. Вони зрозуміли, що єдині і неділимі, і злилися в танці в одне ціле – Инь-Янь. Чоловік і Жінка. І розцвів світ яскравими фарбами.

Третій Всеукраїнський фестиваль еротичного танцю Инь-Янь – це знайомі обличчя в залі і на сцені – ваші друзі і близькі, але в абсолютно інших іпостасях, з новими станами – пристрасні, млосні, ніжні, загадкові і веселі. Цей виступ зрілих танцюристів-професіоналів.

Танцювальна Камасутра від Української Федерації Танців(Київська, Харківська і Донецька школи) в найрізноманітніших стилях: Erotic – Dance, Sexy RnB, Sexy – Battle, ламбада, секси-латина, канкан, еротик-белли, приват, самурайський поєдинок.

На Фестивалі будуть представлені нові танцювальні напрями: космічний electro – sex і спекотливий booty – dance.

Вартість: від 60 до 120 грн

Замовлення квитків по телефонах: 098 410-85-65, 098 538-08-53, 050 442-00-30.

Почало в 18.00.

Місце проведення : г.Киев, нічний клуб Бінго, ін. Перемоги, 112.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.