Міжнародний Фестиваль танцю STARS OF CONTEMPORARY DANCE в Києві!

21 липня в Києві відбудеться Міжнародний Фестиваль танцю STARS OF CONTEMPORARY DANCE. Спеціальні гості Фестивалю : Yossi Berg і Oded Graf(Ізраїль).

Yossi Berg і Oded Graf мають на двох 87 вищих нагород Міжнародних Конкурсів і Фестивалів танцю. Деякі з них:

Міжнародний конкурс хореографії Бургос-Нью-Йорк

Міжнародний конкурс International Competition for Choreography Hanover

Міжнародний конкурс The Planet в Лондоні

Фестиваль Dansolution в Данії

Міжнародний конкурс Сергія Дягілева

Yossi Berg і Oded Graf мають нагороди Міністерства культури Ізраїлю, стипендії від Міжнародного Tanzwochen Відня і Америки. Танцюристи поставили більше 70 хореографічних спектаклів для провідних театрів Іспанії, Італії, Австрії, США, Швеції, Канади, Данії, Франції, Німеччини, Польщі. Їх роботи: Архітектор, Пікнік, При денному світлі, Оптична в репертуарі Французького Національного театру танцю.

Yossi Berg був визнаний кращим танцюристом Ізраїлю в 2002, 2004, 2005 роках, кращим хореографом в 2008 році.

Oded Graf був визнаний кращим танцюристом Ізраїлю в 2009 році.

Українські глядачі побачать спектаклі Heroes і Most of the day I’m out в постановці і виконанні Yossi Berg і Oded Graf.

Робота Heroes стала кращою танцювальною композицією, на думку ЮНЕСКО 2009 року.

Heroes – отримала Гран-прі на Міжнародному конкурсі хореографії Бургос-Нью-Йорк.

Іспанська El Mundo про спектакль Heroes : Прекрасне видовище подарували любителям сучасного танцю Ізраїльтяни Yossi Berg і Oded Graf. Танцюристи зовсім не героїчні у прямому розумінні слова. Вони сміються над собою і своїми ребячествами. Вони дорослі люди зі своїми думками, поглядами на життя, яскраво вираженою сексуальністю. Дивно, але Yossi Berg і Oded Graf примудрилися своєю історією чоловічих взаємовідносин протримати в напрузі і естетичній насолоді исскушенную мадридську публіку більше години. Неймовірно з’єднавши у своєму виступі пантоміму, аккробатику, рвану стилістику з елементами модерну і класичного балету, Yossi Berg і Oded Graf підняли зал для тривалих овацій.

Перфоманс Most of the day I’m out отримав перемогу в Міжнародному Конкурсі Хореографів в Ганновері.

Датська Politiken про Most of the day I’m out : Це – одна з самих вражаючих і захоплюючих танцювальних програм, яку бачив Копенгаген за останні 20 років. Поетичний і трохи пафосний гумор Айсберга(Yossi Berg), приголомшуюча енергетика танцюристів, вишукана уява і високий танцювальний потенціал відкрили глядачам дивовижний, наповнений оригінальністю світ.

Україну у Фестивальній програмі представить Центр психології танцю MalumaTakete – Київ(Україна). Колектив давно і успішно працює в стилі CONTEMPORARY DANCE, учасники творчої лабораторії ЦЕХ, мають нагороди багатьох Міжнародних Фестивалів. Останнім часом проповідують стиль Контактної Імпровізації.

Вартість квитків від 100 до 400 грн

Квитки можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Киев, Київський державний театр оперети, вул. Велика Васильківська, 53/3.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.