Перший Міжнародний Фестиваль по фитнесу з конкурсною програмою Ти в нормі, коли ти у формі! у Сочі

З 4 по 9 жовтня в Сочі пройде перший Міжнародний Фестиваль по фитнесу з конкурсною програмою Ти в нормі, коли ти у формі!

Цей захід спрямований в першу чергу на непрофесіоналів і організовується на громадських засадах прибічниками здорового способу життя за підтримки Адміністрації міста Сочі і компаній-організаторів подібних заходів, що мають активну життєву позицію. Фестиваль Здоров’я – ця значна подія для усіх прибічників здорового способу життя, в якому змагатимуться команди з непрофесіоналів на чолі з їх інструктором.

Взяти участь в змаганнях може кожен той, що бажає. Звичайні люди, що займаються зміцненням свого здоров’я і підтримкою хорошої фізичної форми, а деякі що навіть не займалися спортом, зможуть відчути азарт суперництва і радість перемоги.

Класична аеробіка, танцювальна аеробіка, танець живота, латина, стрип-пластика, клубний танець, черлидинг – це напрями фитнеса, в яких проводитимуться змагання. У конкурсах оцінюється техніка виконання, композиція, синхронність, емоційність і художнє оздоблення. Переможці будуть нагороджені дипломами, а клуби, декілька команд, що представили, отримають спеціальні призи.

Впродовж усього фестивалю постійно проводитимуться різні майстер-класи від кращих педагогів, тренерів, інструкторів, вечірні розважальні програми, покази і презентації, а кульмінацією стане урочиста церемонія нагородження переможців, прощальний фуршет і святковий салют.

Інформація про положення фестивалю, а також реєстрація на сайті.

Місце проведення : м. Сочі, пансіонат Нева Интернейшнл.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.