Національний чемпіонат по хип-хоп танцям пройде в Києві

28 лютого на прес-конференції в Allegro Hall світова зірка хип-хопа Ян Левиа оголосив про офіційний початок підготовки до Чемпіонату Світу по хип-хоп танцям, а також його відбіркового туру – Чемпіонату України.

Організатором чемпіонату є Hip Hop International(HHI) – найбільша міжнародна хип-хоп організація, яка традиційно, в 10-й раз, проводить в Лас-Вегасі наймасштабніший, видовищний і престижний чемпіонат у світі, – World Hip Hop Championship.

Україна бере участь в Чемпіонаті Світу уперше. Національний чемпіонат по хип-хоп танцям пройде 29 квітня – 1 травня року 2011 року на майданчику Кобзов концерт-холла в центрі Києва.

У змаганні можуть брати участь як професійні танцюристи хип-хопа, так і просто любителі.

Переможці Чемпіонату України матимуть унікальну можливість представляти країну на World Hip Hop Championship і показати свою майстерність на найпопулярнішій хип-хоп майданчику світу.

Ян Левиа, директор по суддівству(Judiciary Director) World Hip Hop Dance Championship, популярний хореограф, танцюрист і телеведучий, уперше відвідав Київ щоб провести навчання майбутніх учасників чемпіонату і відбір українських суддів, які разом зі своїми колегами з інших країн увійдуть до жюрі World Hip Hop Dance Championship.

Пан Левиа відмітив високий рівень підготовки українських хип-хоперов і спрогнозував найближчими роками вихід України в десятку кращих країн-учасників World Hip Hop Dance Championship. Також Ян Левиа заявив, що українські учасники на Чемпіонаті Світу продемонструють якісне танцювальне мистецтво і з гідністю представлять свою країну.

Візит Яна Левиа – лише початок заходів по підготовці до Ukrainian Hip Hop Dance Championship.

Попереду ще багато цікавих подій, майстер-класів від популярних хореографів хип-хопа і багато що інше.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.