Танцювальний табір

Травневий танцювальний табір

Музика, танці, драйв, позитив!

ДЛЯ УСІХ!

Подія для волелюбних людей, що знаходять способи самовираження і самоствердження в рухах, танцях і творчості.

Табір для дорослої і підліткової аудиторії. Уровень-любительский.

З 1 по 6 травня в Києві в школі танців Гетера пройде Травневий танцювальний табір!

Подія, яка дозволить сповна насолодитися щоденними танцювальними класами, тренінгами і зайняттям на околотанцевальние теми і майстер-класами гостей табору! А також прокачатися на щовечірніх джемах, батлах, танцювальних конкурсах і тусовках!

Вас чекають майстер-класи від гостей табору, тренінги і зайняття по різних напрямах, акторська майстерність, техніка роботи з емоціями в танці, розслабляючий масссаж після зайняття, релакс хатха – йогою, основи правильного харчування і багато що інше!

Усе це ви можете спробувати в течії 6 травневих святкових днів!

Повне занурення в танцювальне середовище! Вибух душі і тіла! Емоційна зарядка на ціле літо і максимальне опрацювання тіла!

Вас порадують зоряні інструктора школи танців Гетера, Українській Федерації Танців, Української Федерації Сучасних Танців, учасники Майданса, Танцюють усі! – 1 сезон, всіляких шоу-проектів і телепередач, володарі численних призів і нагород, улюбленці учнів!

Кожен клас абсолютно не схожий на іншій, кожен тренінг унікальний, кожен захід у кінці танцювального дня незабутній!

Якщо ви хочете освоїти різноманіття танцювальних стилів сучасності, залучитися до світу танцю, насолодиться прекрасним зайняттям у неординарних викладачів – ласкаво просимо на Травневий Танцювальний Табір в Гетері!

Детальніше тут http://dancingschool.kiev.ua/index.php?option=com_contentview=articleid=151Itemid=169

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.