Майстер-клас Buddha Stretch в Москві!

26 травня легендарний Buddha Stretch знову з майстер-класом в Москві!

Emilio Austin Jr., p.k.a. Buddha Stretch – всесвітньо відомий танцюрист, хореограф, викладач, жива легенда і засновник хип-хоп культури.

Він ставив хореографію таким зіркам поп-музики, як Michael Jackson, Diana Ross, Mariah Carey, Whitney, Will Smith, Wycleaf Jean і багатьом іншим. Він і його команда Elite Force багато років виступали на підтанцівці у Мерайи Кері і в її відео, зробивши її мега-популярною. Його дитяча мрія стати астронавтом випарувалася, як тільки він побачив телевізійне шоу Soul Train. Також на нього в танцювальному плані вплинули його кузина Charles, Michael Jackson, The Lockers і Electric Boogaloos.

Суддя Juste Debout 2008 і M357 Battlezone 2009 і 2010. Організатор Illadelph Dance Festival і баттлов Step Ya Game Up(NYC). Також Стретчу не чужа музична діяльність: MC, він продовжує писати музику і до цього дня. І це окрім того, що він постійно затребуваний як хореограф, танцюрист, викладач і виконавець. Його пристрасть до танцю простежується в кожній його роботі. Buddha Stretch вірить, що музика – це універсальна мова, а танець – це її інтерпретація.

Майстер-клас:

21.00 – 22.30 – Hip – Hop

Вартість:

Разовий урок по передоплаті – 1200 крб.

Разовий урок в день заходу(за наявності вільних місць) – 1400 крб.

Детальна інформація по телефонах: 495 773-57-66, 495 223-23-67.

Місце проведення : г.Москва.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.