Концерт Східна мозаїка

Схід багатогранний, привабливий і глибокий своєю спадщиною. Танцювальна культура кожної східної країни або регіону різноманітна, неповторювана і заразлива. Доторкнувшись хоч раз, хочеться занурюватися і дізнаватися більше, творити і розвиватися. Будь-який танець повний барвистості, неповторності і життєрадісності. Національні костюми з яскравими етичними візерунками, завзяті вигуки, рух руками, побрязкування браслетів і прикрас, обертання і прогини, веселощі і завзяття – усе це частини однієї мозаїки, мозаїки світової культурної спадщини східних танців.

19 червня клуб Шовковий шлях відмічає останній дзвінок учбового 2010 р. концертною програмою Східна мозаїка, в якій проявляться усі кращі досягнення навчального року. Буде представлено більше 20 оновлених танцювальних постановок. Будь-яке свято природно не обходиться без друзів. У концерті беруть участь українські колективи Данара і Интисар, а також спеціальні гості з ближнього і далекого зарубіжжя – колектив Ясур з Білорусії і Нургуль Амирбекова з Казахстану.

Кожна частина східної мозаїки буде представлена оригінальним номером. Цей концерт своєрідна подорож по танцях різних країн. Танці індійського кіно болливуд, народні танці раджастана і махараштра, прекрасні постановки танців шовкового шляху(узбецького і казахського танців), трайбл, танець живота близького сходу і багато інших танців будуть показані в концертній програмі.

Яскраві костюми, заводні ритми, чарівні дівчата і красиві танці допоможуть відмінно провести суботній вечір, насолодитися мистецтвом танцю і наповнитися позитивним зарядом на усе літо.

19 червня 2010 року
ДК Росток, Гарматная, 26/2
18:00
Вартість: 40 грн
Подробиці на сайті: www.orientaldance.com.ua

Учасники концерту :

Клуб східного танцю Шовковий шлях керівник Суслова Ксения(м. Київ)

Студія східного танцю Интисар керівник Гречанюк Олена(г.Киев)

Танцювальний колектив Данара керівник Коломиец Мила(м. Боярка)

Студія східного танцю Ясур керівник Жданко Олена(м. Мозир Беларуссия)

Професійна виконавиця індійських танців і фольклорних танців Середньої Азії Нургуль Амирбекова(м. Астана Казахстан)

Виконавиця індійських танців Сахно Ксения(самя юна танцівниця)

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.