Майстер-класи по hip – hop від David Moore в Москві!

6 і 7 лютого в Москві пройдуть 6 майстер-класів від висхідної зірки, талановитого хореографа David Moore.

David Moore – один з найталановитіших, креативних хореографів молодого покоління, фіналіст The Wade Robson Project і постійний педагог Millennium Dance Complex.

Нeсмотря на молодий вік, Девид вже встиг поставити хореографію для Басти і попрацювати разом з Napoleon Tabitha над постановкою для мультиплатинового синглу Fire Burning Шона Кингстона на Teen Choice Awards.

Девид працював для Pepsi, Adidas, MTV, Monsters Of Hip – Hop, ставив хореографію для українського So You Think You Can Dance і судить німецьку версію шоу. Знявся в танцювальних фільмах, які перевернуть уявлення про танці, – Step Up 3D(Крок вперед 3D) і Boogie Town(Буги Таун).

У трейлері до фільму Boogie Town можна помітити Девида, танцюючого у футболці з написом Get Moore, що можна перевести, як Дістати Мура. І дійсно, танцюристи зі всього світу їдуть в Millennium Dance Complex, щоб дістати майстерність у цього талановитого хореографа. Але дуже часто Девида немає. Адже талант нарозхват. І якщо Ви все-таки пробилися на його урок, Вам варто позаздрити: Ви танцуте в одному залі разом з відомими і затребуваними танцюристами – Nick Wilson, Shaun Evaristo, Nick Demoura, Tucker Barkley, Lyle Beniga, Devin Jamieson, які теж не проти відітнути трохи Мура.

І це не дивно, адже Девид дуже хороший педагог. Він не лише може поставити чарівну хореографію, але уміє пояснити і розкласти по поличках навіть найскладніший танець. І до кінця уроку ви навіть не уявляєте, як ви це могли танцювати. А це заслуга не лише хореографа, але і педагога – Девида Мура.

Розклад майстер-класів :

6 лютого

12.00 – початок реєстрації.

12.45 – 13.00 – відкриття майстер-класу.

13.00-14.30 – майстер-клас(загальний рівень 1).

14.45-16.15 -мастер-класс(загальний рівень 2).

16.30-18.30 -мастер-класс(профі).

18.30-19.30 – спілкування.

7 лютого

12.30 – реєстрація, видача сертифікатів.

13.00-14.30 -мастер-класс(загальний рівень 1).

14.45-16.15 -мастер-класс(загальний рівень 2).

16.30-18.30 -мастер-класс(профі).

18.30-20.00 – спілкування, фотосесія з David Moore.

Детальну інформацію про вартість і оплату майстер-класів можна дізнатися на сайті.

Місце проведення : г.Москва, ДЮСШ XFit Орбіта, вул. Відрадна, д. 8.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.