Кубок Світу 2010 і 4-й Міжнародний Фестиваль Східного Танцю Піраміда в Одесі!

International Dance Federation і Асоціація сучасного і естрадного танцю України представляють з 23 по 25 квітня в Одесі Кубок Світу 2010 і 4-й Міжнародний Фестиваль Східного Танцю Піраміда.

Піраміда – ця одна з наймасштабніших подій в Україні у світі Східного Танцю. У 2009 році фестиваль зібрав близько 450 учасників з Японії, України, Росії, Білорусі, Молдови.

Жюрі фестивалю формується з представників Єгипту, Лівану, Ізраїлю, Туреччини, Словенії, Росії, Білорусії, а так само інших країн. У жюрі фестивалю не можуть опинитися викладачі танцюристів, що виступають.

Майстер-класи 2008-09 років з такими відомими зірками східного танцю як, Asi Haskel, Sema Yildyz, Najla, Mohamed Hassan, Gaby Shiba, Samira справили незабутнє враження на танцюристів і викладачів, що брали в них участь. А гала концерт за участю кращих танцюристів фестивалю і прекрасними шоу номерами представників суддівської колегії уразив глядачів і залишив прекрасні спогади.

На кожному фестивалі в категорії професіонали трьом кращим танцівницям присуджується три Гран-прі у розмірі 1500 грн, 1000 грн, 500 грн

Так само засновані два спеціальні кубки:

Наймасовіший танцювальний клуб турніру нагороджується спеціальним кубком – Кубок Танцю.

Найрезультативніший клуб турніру нагороджується спеціальним кубком – Кубок Чемпіонів.

Детальна інформація про фестиваль на сайті.

Місце проведення : г.Одесса, РК Palladium.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.