Liquid Theatre із спектаклем Antidot в Москві!

5 і 6 лютого в Москві пройде спектакль Antidot від Liquid Theatre.

Що відбувається в офісах нью-йоркських, московських, лондонських, челябінських хмарочосів? Як протікають будні чоловіків в сірих костюмах і з шкіряними портфелями? Про що мріють жінки в туфлях на строгому каблуці і сірих сукнях? Чи бувають дні, схожі, як близнюки, один на іншій?

Невербальний спектакль Liquid театру, уперше зіграний в Коломенском,, як серія паркових перформенсів пізніше перетворився на хід по вулицях, площах і торгових центрах Челябінська, і тільки потім в підвалі студії театру Манекен відбулася сценічна прем’єра спектаклю.

Liquid Theatre. Театральна компанія, що об’єднала драматичних, циркових акторів, танцівників і музикантів. Зазвичай спектаклі театру, що живе на три міста, Москву, Челябінськ і Санкт-Петербург, виникають в незвичних просторах – на вулицях, фабриках, в музеях.

У 2009 році Liquid Theatre виграв національну театральну премію Золота Маска в конкурсі Експеримент, в 2008 став володарем премії Акція по підтримці театральних ініціатив.

Режисери: Ксения Петренко, Олексій Жеребцов.

Актори: Світлана Ким, Ксения Петренко, Дарина Демидова, Ганна Рудь, Олександра Польди, Олексій Жеребцов, Андрій Смирнов, Денис Семенов, Віталій Боровик, Кирило Витоптов.

Спектакль – учасник фестивалів :

·  Фестиваль нової культури – 2010, Москва

·  NET – 2008, Москва

·  Особиста Справа – 2008, Москва

·  ЦЕХ – 2007, Москва

·  Goffman – 2007, Челябінськ

Почало в 20.00.

Вартість квитка – 400 крб.

Питання і замовлення квитків по телефону: +7 9 16 956-53-01 або по e – mail: liquid.theatre@gmail.com.

Місце проведення : г.Москва, Актовий зал, м. Бауманская, Переведеновский провулок, 18, прохідна №1.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.