Театр танцю PILOBOLUS : SHADOWLAND в Росії!

З 15 по 22 квітня уперше в Росії виступить театр із США PILOBOLUS зі своїм дивовижним, заворожливим і приголомшуючим видовищем SHADOWLAND(Країна тіней).

Спектаклі побачать дві столиці – Москва і Санкт-Петербург. 15 і 16 квітня спектаклі пройдуть в Московському Театрі естради і 20, 21 і 22 квітня в Санкт-петербурзькій Консерваторії им.Н.А. Римского-Корсакова.

Є тільки чотири сучасні танцювальні колективи, які можуть працювати чотиритижневий сезон в Нью-Йорку. І єдиним Давидом серед інших Голиафов є крихітний Pilobolus..

The New York Post

Танцювальний театр PILOBOLUS(PILOBOLUS Dance Theatre) – це синтез хореографії, пластики, акробатичних трюків, гімнастики і пантоміми. Цей модерністський балет займає перші рядки у світовому рейтингу кращих танцювально-театральних колективів.

Свої хореографічні постановки танцюристи вигадують колективно, успішно сполучаючи танець з жанром театру тіней, японським мистецтвом костюмування дзентай(zentai), мімікою, пластикою і гімнастикою. Володіючи технікою за межами людських можливостей, танцівники Театру тіней творять на сцені воістину дива. Їх легкий, іронічний стиль знаходиться на межі танцю і акробатики, а приголомшливі візуальні ефекти кожного разу дивують і приводять в невимовний захват публіку.

SHADOWLAND – цей неординарний вираз знайомих всім почуттів – любові і ненависті, добра і зла, страху і очікування дива у поєднанні з грою світла і тіні. Це синтез традиційних методик класичного танцю в абсолютно новому, ні на що не схожому варіанті. Техніка виконання викликає у глядача відчуття, ніби він є присутнім при народженні унікальних антропоморфних живих істот.

Танцювальні фантазії PILOBOLUS стали класикою американського балету. За всю історію PILOBOLUS тільки в США вони виступили перед 120 мільйонами глядачів! Театр PILOBOLUS побував зі своїми програмами в 63 країнах світу, зриваючи завжди і скрізь аншлаги! Театр відмічений великою кількістю різних нагород і премій. Артисти PILOBOLUS беруть участь у багатьох проектах, пов’язаних з театром, хореографією, соціально-освітніми програмами і ще багатьма складовими багатогранного сучасного мистецтва.

У 2007 році трупа виступила на 79-ій церемонії нагородження Оскар. За білим екраном актори трупи показували сцени з фільмів, представлених до нагород(фільми Роби ноги, Маленька міс щастя, Диявол носить Prada, Відступники).

Сезон 2009-2010 є 39-м роком роботи PILOBOLUS. Театр продовжує рости і розширюватися, покращуючи свої незвичайні методи роботи над більш ніж сотнею хореографічних постановок. Сьогодні цей колектив знаходиться на гребені хвилі у світі американського танцювального театру. Театр PILOBOLUS – самий революційний і впливовий колектив в цьому напрямі.

Квитки на спектакль можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Москва, Театр естради; Г.Санкт-Петербург, Консерваторія им.Н.А. Римского-Корсакова.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.