Другий Міжнародний Фестиваль Бразильської капоейри Show Best of Capoeira в Києві!

23 травня в Києві пройде Другий Міжнародний Фестиваль Бразильської капоейри Show Best of Capoeira.

Бразильське єдиноборство капоейра має безліч іпостасей. Одне з них – це безконтактний бій, який перетворюється на дуже красивий танець з множиною складних елементів. З часом капоейра усе менше і менше стала використовуватися у бойових цілях і активно розвивала свою артистичну і танцювальну складову.

Бразильці говорять, що у кожного своя капоейра. Ці слова відносяться не лише до стилю виконання, але і до духовного змісту танцю. Хтось шукає в цьому мистецтві духовне заспокоєння, хтось знаходить розвагу, а хтось зміцнення фізичної сили. Неважливо, які цілі, головне – перейнятися суттю цього прекрасного бразильського танцю.

Не варто забувати, що капоейра зароджувалася, як бойове мистецтво, тому елементи єдиноборства назавжди стали невід’ємною частиною танцю. Багато рухів було узято з інших бойових мистецтв, але це лише посилило враження від виключно оригінального і виразного бразильського виду мистецтва. У танцювальній формі капоейри ведеться своєрідна гра без прямого фізичного контакту, усі удари робляться на дистанції. Для виконання елементів існує широкий арсенал рухів – це і кидки і підсічки, і елементи захисту, опори.

Капоейра – гармонійне поєднання бразильських народних інструментів, ритмічних танців, акробатики, життєвої філософії у бойовому мистецтві.

Бій барабанів, звуки беримбао, наростаючий темп, стрімкі рухи гравців, що прискорюються, капоейра захоплює настільки, що глядачі вже не розуміють де вони: на Фестивалі або серед рабів-африканців, які відстоюють свої права.

На фестиваль запрошені кращі школи з України, Росії, Німеччини, Польщі.

Під час фестивалю буде визначений кращий гравець капоейро і володар Гран-прі Фестивалю.

Спеціальний гість Фестивалю : Professor Fuampa(Raimundo Pereira dos Santos) – Grupo capoeira esporo.

При участі: Театру екстремального танцю EXTREME DANCE LIF.

Ціна квитків 40 – 400 грн

Квитки можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Киев, ЦКМ СБУ, вул. Ирининская, 6.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.