11-й Відкритий міжнародний фестиваль танцю Кубок Святогорья – 2010 у Святогорске

1 і 2 травня у Святогорске пройде 11-й Відкритий міжнародний фестиваль танцю Кубок Святогорья – 2010.

КУБОК СВЯТОГОРЬЯ – це унікальна можливість виступити на красивому турнірі з незабутньою атмосферою і упізнати думку авторитетної суддівської колегії. Відпочити на природі і набратися сил, зарядитися енергією і позитивними емоціями. Іншими словами – поєднати приємне з корисним.

Історія турніру почалася в 1999 році коли Галина Овчиннікова уперше провела змагання у Святогорске. Відтоді багато що змінилося, на жаль, її з нами більше немає. Проте дух і ідеї, закладені при проведенні перших турнірів живуть і розвиваються. За останні п’ять років турнір отримав популярність серед танцюристів і став одні з наймасовіших в Україні. Організатори завжди намагаються зробити кожен турнір особливим, хочуть проводити не просто змагання, а яскраве танцювальне шоу. Тому на Кубку Святогорья з показовим шоу виступали кращі дуети світу : Сергій Рюпин і Олена Хворова(Росія), Андрій Скуфка і Катарина Вентурини(Словенія).

Традицією стало запрошення для оцінювання змагань незалежної міжнародної суддівської бригади у складі фіналістів чемпіонатів Світу і Європи. Сергій Рюпин, Петро Чеботарев, Андрій Бущик, Олена Хворова – це неповний список професіоналів що судили Кубок Святогорья.

Переможцями турніру ставали найсильніші пари України і Росії. Так володарями 10-го ювілейного Кубку Святогорья і суперпризу – 10000 грн стали Антон Карпов і Кристина Мошенская(Росія).

Цього року окрім традиційних складових Кубку Святогорья організатори готують безліч сюрпризів і подарунків, які напевно припадуть до смаку глядачам і учасникам турніру. Ласкаво просимо на свято грації і краси!

Дві міжнародні суддівські бригади окремо для стандарту і латини(у рейтингових і класифікаційних категоріях) :

Сергій Рюпин(Росія) – чемпіон Міра по латиноамериканському секвею, фіналіст чемпіонату Міра, фіналіст Блекпульского фестивалю, призер чемпіонату Європи, двократний Чемпіон Росії серед професіоналів по латиноамериканських танцях.

Леонід Плетнев(Росія) – двократний фіналіст Кубку світу серед професіоналів, півфіналіст Чемпіонатів Європи і світу серед професіоналів, призер Чемпіонату Росії серед професіоналів.

Андрій Бущик(Росія) – фіналіст чемпіонату Європи по латиноамериканських танцях серед професіоналів, віце-чемпіон Міра по латиноамериканському секвею, чемпіон Росії, фіналіст і призер міжнародних змагань.

Вадим Владикин(Росія) – чемпіон Росії за європейською програмою, триразовий фіналіст чемпіонату Міра по європейському секвею, фіналіст і призер міжнародних змагань.

Олександр Березин(Росія) – чемпіон Європи в програмі 10 танців, срібний призер чемпіонату Міра в програмі 10 танців, півфіналіст Блекпульского фестивалю.

Яна Покровская(Росія) – двократна фіналістка чемпіонату Європи за латиноамериканською програмою, переможниця Кубків Міра і Європи за європейською програмою.

Контакти: e-mail:kubok@dance.dn.ua, 050 528-32-86 Олексій Овчинніков.

Детальна інформація про фестиваль на офіційному сайті турніру.

Місце проведення : г.Святогорск, Національний природний парк Святі гори пансіонат Сосновий бор шахти ім. Засядько.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.