Майстер-класи по HIP – HOP, HOUSE, LOFTING від BYRON COX(USA) в Москві!

29 травня в Москві пройдуть майстер-класи від BYRON COX(USA) по сучасних танцювальних напрямах: Hip – hop, House, Lofting.

Byron Cox – це активіст, танцюрист і бізнесмен. Він не лише талановитий танцюрист, але і людина, яка займається вивченням House dance культури в цілому. House Dance Project виростив кращих танцюристів, викладачів і дав зростання компанії по всьому світу.

Свою кар’єру Byron Cox розпочав з музики, і танець був його хобі. Поступово він став приділяти танцям все більше часу, поглиблюючись у вивчення House Dance культури. У 2000 році Byron Cox переїжджає в Нью-Йорк, де після подій 9 вересня 2001 року він приймає рішення створити проект House Dance Project, не шкодуючи про те, що залишив музику. Все більше поглиблюючись в роботу над своїм проектом, він паралельно знімався в документальних фільмах і читав лекції в таких університетах, як NYU, DNA, Peridance і PMT та ін. А також розробив одну з перших хаус програм International Meeting в Швеції.

Усі його знання і любов до House Dance культурі він демонструє через свій танець.

На майстер-класі Byron Cox Ви зможете зрозуміти, як розвивалася House Dance культура до сьогоднішнього дня, а також утямите деякі нюанси відносно культури танцю, на якому рівні розвитку знаходимося сьогодні ми і як ми вплинемо на розвиток цієї красивої форми танцю в майбутньому.

Вартість:

по передоплаті:

·  1000 крб. – одне зайняття

·  1800 крб. – два зайняття

·  2600 крб. – три зайняття

в день заходу:

·  1200 крб. – одне зайняття

·  2200 крб. – два зайняття

·  3400 крб. – два зайняття

Для іногородніх танцюристів діє система знижок.

Зареєструватися на майстер-класи можна відправивши ім’я, прізвище, телефон, місто, кількість класів на електронну адресу: nation73@gmail.com.

Додаткову інформацію можна отримати по телефонах: +38 9 03 274-69-37 Карина, +38 9 15 066-36-91 Олексій.

Місце проведення : г.Москва, м. Волгоградський проспект, вул. Талалихина, д. 41, стр.9, 5 поверх.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.