Contemporary dance – проект-лабораторія

З вересня по 5 листопада в Одесі проходить Contemporary dance – проект-лабораторія.

Програма Contemporary dance – проект – лабораторія – це цілісний курс зайняття метою якого являється інтенсивне навчання основним складовим Contemporary dance: вибудовування тіла, техніка Contemporary dance, танцювально-рухова імпровізація і композиція, основи КИ, а також створення невеликого танц-перформанса, який буде представлений у рамках фестивалю ІМПУЛЬС ТРАНСФОРМАЦІЇ. –

·  Вибудовування тіла – це робота з кістково-м’язовою структурою тіла, спрямована на звільнення затиснутих м’язів, мобілізацію дрібних груп м’язів внутрішньої мускулатури, звільнення рухливості суглобів, вибудовування хребта, активізацію уявлення про власний образ тіла і його трансформацію. Використовувана техніка: Relies based technique, елементи имперической анатомії, body – work.

·  Техніка Contemporary dance – це безпосередньо навчання техніці, яка включає партерну техніку або робота на полу, техніку flying low або низького польоту, техніки обертання, стрибків, свінгів і так далі

·  Танцювально-рухова імпровізація припускає дослідження вивченого матеріалу, певної теми у вільному потоці руху, що допомагає засвоїти вивчений матеріал. Танцювальна імпровізація – це також сама вільна частина зайняття упродовж якої учасники дістають можливість експериментувати з новим матеріалом, створюючи свій власний танець.

·  Відеопокази – це приємні посиденьки людей, об’єднаних загальним інтересом до сучасної хореографії, переглядаючих перформенси, спектаклі, танцювальні мініатюри вже створені десь, кимось і колись для залучення до світової культури Contemporary dance і придбання ширшого розуміння філософії і можливостей останнього До останнього модуля ми підійдемо з певною базою навичок і знань про Contemporary dance, що дозволить нам створити міні-перформенс дійовими особами якого будуть учасники проекту Contemporary dance – базовий курс.

Ведучі:

Вероніка Костевич. Викладач Contemporary dance, Танцювально-руховий терапевт, провідний фахівець Центру психології руху і творчого самовираження MalumaTakete(г.Киев) Техніку Contemporary dance навчалася у фахівців ближнього і далекого зарубіжжя, учасниця багатьох майстер-класів, а також фестивалів Вільний танець 2006, 2007(Україна), ЦЕХ 2007, 2008, 2009(Росія). Танцівниця колективу MalumaTakete, у складі якого брала участь в різних змаганнях після сучасної хореографії і перформенсів.

Віктор Рубан Викладач Contemporary dance, фахівець Центру психології руху і творчого самовираження MalumaTakete(г.Киев) Техніку Contemporary dance навчався у фахівців ближнього і далекого зарубіжжя, учасник майстер-класів по Contemporary dance, Release based techniques, Контактній імпровізації та ін.

Додаткова інформація і реєстрація для участі в проекті на сайті і по тел. +38 067 486 12 13 Solomia@yandex.ru .

Місце проведення : г.Одесса.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.