Фестиваль фитнеса в Салерно

Що може бути більше спортивним, свіжим і енергійним чим фестиваль фитнеса?! Тільки Фестиваль фитнеса в сонячній Італії, який пройде з 1 по 31 жовтня в південному місті Салерно.

Там ви можете підкачати м’язи, вже в жовтні почавши готуватися до літнього сезону . Вашій увазі представлять усі, від йоги до плавання, від бігу до пілатеса, а також шоу ролерів і скейтбордистов. Вас чекають танці, масаж, майстер класи і уроки для новачків. А для тих, хто віддає перевагу над спортом розслабленню і відходу за тілом, буде створено спеціальне Село Здоров’я. Гості фестивалю можуть взяти участь в усіх заходах, відвідати усі класи, які здадуться ним цікавими, причому багато послуг будуть безкоштовними.

Фестиваль фитнеса в Салерно – це щось на зразок величезного спортивного клубу. Організатори називають фестиваль не інакше як Романтичний фитнес. Ще б, адже справа відбувається на березі моря! Променад перед пляжем, в місті Салерно, на три дні перетвориться на велетенський майданчик для спорту. Класи проведуть відомі тренери. А наостанок усіх чекає грандіозна вечірка.

Додаткова інформація на сайт.

Місце проведення : Італія, г.Солерно

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.