Чемпіонат України по шоу дисциплінам NEPROSTOТАНЦІ 2009

З 14 по 15 листопада 2009 в Сумах відбудеться VIII Міжнародний фестиваль сучасного танцю NEPROSTOТАНЦІ – 2009.

Фестиваль має статус Офіційного Чемпіонату України по шоу дисциплінам, в якому братимуть участь українські танцювальні організації, а також танцюристи з інших країн.

Вже восьмий рік в Україні проводиться подія такого рівня. З року в рік в нім бере участь все більша кількість танцюристів і авторитетних фахівців з України, Росії, Білорусі, Молдови, Італії, Сан-Маріно. І, за підсумками минулих років, можна з гордістю говорити про те, що цей захід збирає в дуже якісному і кількісному складі старих і нових друзів.

Усі учасники заходу традиційно отримують дипломи за участь, переможці і фіналісти – дипломи і призи від спонсорів учасникам заходу, керівники колективів – офіційний диплом-вдячність за свою роботу.

Також Фестиваль проводиться з метою визначення Чемпіонів України 2010 р. в танцювальних дисциплінах: шоу денс, фрі шоу і фентезі, а також формування збірної команди України для подальшої участі в Чемпіонаті світу і Європи I.D.F. (8TH WORLD CHAMPIONSHIP OF MODERN DANCE SPORTS)який відбудеться у кінці травня 2010 року в Угорщині. А також визначення кращих хореографічних робіт в традиційних фестивальних номінаціях: Street Dance show(хип-хоп, диско, техно, фанкі, брейк денс, та ін.), сучасний естрадний танець, вільна танцювальна категорія.

Додаткова інформація на сайті, по тел. +38 0542 79-16-79; +38-097-471-98-97 – Вадим і Олена Пономареви, а також поштою ndance@ukr.net.

Місце проведення : г.Суми

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.