Віртуози ірландського степа

30 грудня, напередодні нового року в Москві виступлять Віртуози ірландського степа.

На ірландські танці сьогодні хворіє весь світ. Вони мають древню історію, але при цьому виглядають не менш сучасно, чим спортивний рок-н-рол або брейк. Шанувальники і поціновувачі ірландського степа проводять міжнародні конкурси і фестивалі, мають з півсотні форумів в інтернеті. Ну, і, звичайно, професійних і любительських ансамблів у всьому світі не визнати числа!

Тим цінніше, коли маєш можливість побачити традиційний ірландський степ у виконанні самих ірландців. Хто, як не вони, здатні передати усі тонкощі, усю привабливість цього енергійного і темпераментного танцю. У Будинку музики виступить відомий ансамбль під керівництвом Ронана Шерлока : чотири танцюристи і співачка, що виконує ірландські пісні.

Відвідати концерт Віртуозів ірландського степа – це унікальна можливість поглянути на те, що є сучасним ірландським танцем, побачити на одній сцені традиційний ірландський степ у виконанні самих ірландців і танцювальні номери, створені на його основі в Росії, отримати заряд бадьорості і енергії на цілий рік, загалом – влаштувати собі маленьке передноворічне диво.

Почало в 20.00.

Вартість квитків 600 – 2500 крб.

Придбати квитки можна в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Москва, Московський міжнародний Будинок музики, м. Павелецкая, Космодамианская набережна, будинок 52, будова 8.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.