Фестиваль Seasky Salsa Fest в Іллічівську!

З 26 по 29 серпня в місті Іллічівськ, під Одесою пройде фестиваль Seasky Salsa Fest.

Seаsky Salsa Fest – для тих, хто любить активний відпочинок, кому набридли повсякденність і сірість, для тих хто жадає нових відчуттів. Тут щодня таїть в собі невідомість. Захоплюючі пригоди, азарт, нестандартне проведення часу і купа неймовірних ігор і розваг! Море вражень і нових знайомств, активний відпочинок і приємне спілкування в колі активних і люблячих сальсу людей.

Кращі інструктора світової сальси на фестивалі Seasky Salsafest :

Рамон Моралес – один з ведучих світових сальса інструкторів по LA – стилю, починав танцювати сальсу одночасно з Джони Васкесом.

Марк Ентоні – світова зірка сальси, постійний учасник найяскравіших і популярніших сальса конгресів, він виступав і давав семінари по всьому світу і є одним з ведучих сальса танцюристів, інструкторів і хореографів Торонто.

Тамир – кращий професійний танцюрист сальси і самий креативний хореограф Ізраїлю. Унікальний танцювальний стиль, що неймовірно емоційний, такий, що відчуває музику, з оригінальним стилем обертань і його власною унікальною технікою – все це Тамир!

Ганна Селия – пристрасна, палка і здатна запалити будь-кого. Шикарна жінка, танцююча самбу, – підкорить вас і ваші серця. Її неповторний стиль і пристрасність приковують погляди і викликають бажання.

Олексій Алексенцев – засновник і керівник сальса-проекта Своя школа в Москві, керівник промоутерської групи Salsa – Union(м. Москва), першокласний викладач і неймовірно харизматична людина.

Борис Еча – танцюрист, музикант, співак, керівник танцювальної студії Salsa Plus і музичного колективу Cuba Jam, має титули Містер Сальса 2003 і 2006, Salsa-персона 2008 року, організатор міжнародного фестивалю Free Style Salsa Fest, що став подією року 2008.

Андрій Корзун і Дарина Реут – керівники красноярського сальса-клуба Арриба!, організатори Сибірського сальса-фестиваля.

В’ячеслав Заславский і Катерина Гутниченко – є не лише засновниками київської школи сальси Депо, але і одній з самої музичних і витончених пар на сальса-сцене України. Катерина отримала звання Міс Сальса в 2008 року на щорічній церемонії нагороджень Сальса-Найт-Евордс, а В’ячеслав Заславский став володарем титулу Містер Сальса в 2009 році.

Ханна Марта – одна з кращих партнерок СНД, красива, технічна, швидка, пристрасна, її жіночий стиль завжди дивує свіжими і шалено сексуальними рухами. Березня закохалася в сальсу близько 5 років тому і досі вірна їй, хоча окрім сальси вона танцює в професійному хип-хоп балеті Feel the move вже 2 роки. Також вона разом з її партнером Костянтином Морозковим є засновниками і викладачами школи Ola de SALSA.

Пауель Рейнальдо(Куба) і Ганночко Юлія – керівники і засновники найбільшої української студії Сальса Клуб. Оганизатори Українського Сальса Конгресу Сальса Маївка і кубинського фестивалю Куба Сі!.

Детальна інформація про участь у фестивалі на сайті.

Місце проведення : г.Ильичевск.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.