I – й МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ІНДІЙСЬКОГО ТАНЦЮ BOLLYWOOD RANGHOLI FEST – 2011

Відкрийте для себе новий світ – світ марень чарівного Болливуда, щедро розфарбованого найяскравішими фарбами весняного свята Песть.

20 березня в Київському Домі Офіцерів в 18:00 пройде I – й Міжнародний Фестиваль Індійського танцю BOLLYWOOD RangHoli FesT, де ви зможете поринути в прекрасну і незабутню атмосферу краси і безтурботних веселощів, які подарують вам у своєму виконанні призери і переможці численних конкурсів і фестивалів.

Індійський танець дуже давно завоював симпатії на усіх континентах і знайшов своїх послідовників у багатьох країнах світу. Яскраві, незвичайні, заворожливі рухи танцівниць рідко кого залишать байдужим. Їх образи одночасно прості, і іноді трохи наївні – в той же час дуже складні і характерні. Кожен танець несе в собі цілий і осмислений сюжет. Характер танцю і його стиль доповнюють костюми, який кожен по-своєму є унікальним і яскравим чином.

Болливуд доніс індійську танцювальну культуру і до світової публіки. По всьому мируоткриваются школи танцю, де викладають кращі хореографи стилю Болливуд. У Болливуд-танце використовується стилізовані класичні індійські танці, народні танці і цілий mix європейських танцювальних напрямів, а саме: Jazz – dance, RB dance, Hip Hop dance, Latino – dance. Також замечательновлился у Болливуд-танець і танець живота(Bellydance). А ці направлення сейчасодни з найпопулярніших і в той же час складних в усіх відомих школах світу!

Ми пропонуємо вам познайомиться з Болливуд-танцем під час святкування найяскравішого і барвистого праздникаИндии – Песть(Holi), який настає в останній день місяця пхалгун в індуїстському календарі, що відповідає місяцю березень. У всьому світі свято більше відоме як Фестиваль Фарб – індійське народне свято на честь приходу весни, святкування вигнання зла і відродження життя. Песть знаменує собою веселощі, в яких Людина і Природа об’єднуються, щоб скинути з себе зимовий смуток. Це свято настання сезону надій і нових починів, який супроводять натхнення і радість. Емоції людей находятсвое відображення в танцях, музиці, іграх.

Запрошуємо приєднається до цього дивовижного і чарівливого празнику весни і танцю!

Подаруйте собі незабутні миті, наповнені любов’ю і пустотливим настроєм весняних танців! Відкривши одного разу для себе легкий і стрімкий потік енергії і краси, витікаючий від танцюючих напівбогів, – ваш внутрішній мирраскривается по-новому. Цей танець вабить, зачаровує і назавжди залишається ввашем серце!

Чекаємо вас на святі Весни і Танцю!

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.