Концерт Неллі Сюпюр в Києві!

3 березня в Києві відбудеться сольний концерт самобутньої танцівниці і хореографа фламенко Неллі Сюпюр La Fiesta Flamenca.

Неллі Сюпюр – Член Союзу Хореографів України, Співголова Комітету фламенко в Україні, член Української Федерації Сучасного Танцю, і International Dance Organization, переможниця Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів і змагань, керівник студії фламенко, яка з успіхом працює в Києві і Одесі.

Неллі Сюпюр – професійний хореограф, що закінчила клас народної хореографії Київського національного університету культури і мистецтв. Захоплення фламенко почалося ще під час навчання в університеті, коли там проводилося зайняття по фламенко під керівництвом іспанської танцівниці Пилар Мартинес(Pilar Martinez).

Декілька років працювала в одному з циганських колективів. Вважаючи фламенко основним для себе стилем танцю, постійно працює над створенням нових пластично і ритмічно насичених постановок.

Викладає хореографію фламенко в київських студіях. Танцювальний колектив, яким керує Неллі, вже відомий в Києві, завдяки участі в деяких концертах і зйомках кліпу.

У програмі також бере участь дует гітаристів La Fiesta широко відомих за межами України, з 2004 року з успіхом тих, що гастролюють по країнах Європи і Азії.

Почало в 19.00.

Квитки на концерт можна придбати в касах Будинку акторів.

Контакти: 044 235-20-81, 063 306-98-71, 044 383-27-26.

Місце проведення : г.Киев, Будинок актора, вул. Ярославов Вал, 7.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.