Міжнародний турнір по спортивних танцях Кубок Аврори в Санкт-Петербурзі

C 13 по 14 березня в Санкт-Петербурзі пройде Міжнародний турнір по спортивних танцях Кубок Аврори.

У турнірі Кубок Аврори, який вже зараз можна назвати однією зі значимих і масштабних подій в спортивно-танцювальному житті міста, візьмуть участь більше тисячі пар з різних міст Росії і світу у віці від 6 до 25 років.

Серед учасників турніру як новачки, так і професіонали – фіналісти чемпіонатів Росії, переможці найбільших європейських змагань.

Не дивлячись на те, що турнір проводиться уперше, організатори зуміли притягнути величезну кількість учасників.

До суддівського складу увійшли фахівці найвищого міжнародного рівня. Серед них Павло Дорохов – беззмінний президент Федерації танцювального спорту Росії і безперечний авторитет у світовому танцювальному спорті, головний суддя IDSF Open Standard Latin. В цілому оцінювати виступ учасників будуть 17 суддів з різних країн світу – Італія, Франція, Німеччина, Данія, Вірменія, Польща, Білорусія, Україна, Молдавія, Словаччина, Болгарія, Фінляндія і Росія.

Головний суддя змагань – віце-президент Федерації Танцювального Спорту Росії і Федерації Танцювального Спорту Петербургу – Костянтин Романенко.

Змагання має статус відкритого міжнародного турніру світового рейтингу IDSF і проводиться на рівні провідних турнірів Європи. Організатором турніру виступили керівники танцювально-спортивного клубу Макси Данс – Михайло Воробйов і Надія Кораблева.

13 березня в 18.30 у рамках Кубку Аврори відбудеться гала-шоу c участю перших чемпіонів світу за всю історію російського танцювального спорту, чемпіонів світу 2009 року за латиноамериканською програмою Олексія Сильде і Ганни Фирстовой. Відмітно, то що Олексій і Ганна не виступали в Петербурзі з 2007 року, вони приїдуть на один день в місто спеціально для того, щоб підтримати учасників турніру і задати високу ноту в майстерності виконання танцювальних Па.

14 березня у вечірній програмі свою майстерність покаже бронзовий призер чемпіонату Росії в 2009 році – ансамбль бального танцю Олімпія.

Завершать турнір показові виступи переможців і барвистий фейєрверк від організаторів заходу.

Контактна інформація: e – mail: spbpr@list.ru Немченко Наталія.

Місце проведення : Г.Санкт-Петербург, конгрес-хол Московський, Московський проспект 97А.

25 червня в Києві пройде вуличний Jam session від Open art studio

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.