Мacтep – клaccи пo локингу і поппингу в Одесі!

15 травня Українська федерація танців і студія трайбл культури VeannA представляють в Oдecce мacтep – клaccи пo локингу і поппингу від QS(Олександра Юхимца).

QS(Олександр Юхимец). Викладає поппинг і локинг в Чернівцях, входить до числа кращих попперов і локеров України, неодноразово їздив в Москву для підвищення своєї танцювальної кваліфікації, був у найсильніших попперов і локеров Росії : Пінчера, Рамона, Євгенії Бубен, Ольги Щетининой, відвідував майстер-класи Джуниора Бугалу(одного з найсильніших попперов світу).

На майстер-класах Ви дізнаєтеся:

·  історію стилів;

·  базові рухи;

·  зв’язки;

·  вправи для розвитку необхідних м’язів.

Завдання майстер-класів розкласти по поличках інформацію по локингу і поппингу : в чому відмінності стилів, унікальність, поринути в атмосферу стилів, надати матеріал для подальшого розвитку.

Локинг і поппинг – це перші вуличні стилі, завдяки яким згодом зародилися такі танцювальні стилі, як хип-хоп, хаус, крамп. Ну і які, набуваючи другого дихання, знову завойовують все більшу популярність у світі.

Тривалість майстер-класів 3 години.

Вартість: 120 грн

Перша година: розминка, вечериночние танці і локинг.

Друга година: бугалу.

Третя година: поппинг.

Для участі в майстер-класах необхідно відправити заявку на e – mail: vea333@yandex.ru з вказівкою, ніку, імені і телефону, а так само внести передоплату у розмірі 50 грн

Місце проведення : г.Одесса.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.