Тренінг по контактній імпровізації FOLLOWING THROUGH від Адріана Русі в Москві

З 3 по 6 червня в Москві пройде тренінг по контактній імпровізації FOLLOWING THROUGH від Адріана Русі. Цей майстер-клас відкритий для усіх рівнів учасників. Матеріал підготовлений так, щоб як початківці, так і досвідчені танцюристи отримали користь.

Адріан Русси – один з провідних учителів контактної імпровізації в Швейцарії, викладає і перформирует контактну і вільну імпровізацію по усій Європі, є ко-организатором Московскго Фестивалю по Контактній Імпровізації і Перформенсу.

Слідуючи через… сміливість – довіра – здача:

Куди веде мене мій танець, коли я повністю віддаюся гравітації і потоку руху? Як відчувається підтримка, яка переміщає нас обох в просторі, а не просто піднімає мого партнера вертикально вгору і опускає вниз? Як я можу набути довіри йти за моїм партнером без сумнівів?

Дотримання через – один з основних принципів контактної імпровізації – це те, що я виявив за роки танцю, дослідження і викладання цієї форми. Щоб йти за моїм власним імпульсом до руху, гравітацією і за моїми партнерами я маю повністю бути присутнім і розвивати здатність міняти напрям у будь-яку частку секунди. Такого роду рух неминуче приведе мене в те саме тут і зараз – і танець, що розгортається звідси, може бути дуже дикий і швидкий або ж майже непомітний зовні. Адріан Русси

На цьому тренінгу досліджуватиметься аспект дотримання через в контактній імпровізації як на рівні рухової техніки, так і з точки зору імпровізації. Вам доведеться набути в собі довіри, здаватися тому, що відбувається і іноді мужність для дотримання через цей матеріал. Проте до кінця тренінгу Ви все більше виявлятимете свободу, збудження і красу, дотримання, що виходять з принципу, через.

Імпровізаційні структури і бодиворк завершать роботу з рухом. Простір для вільного танцю, словесного обміну і тиші допоможе глибше зрозуміти цю танцювальну форму і інтегрувати новий матеріал у Ваш власний танець.

Розклад:

3 і 4 червня з 19.00 – 23.00

5 і 6 червня з 10.00 – 16.00

Вартість:

·  4500 крб. до 2 червня

·  5500 крб. в день початку тренінгу

Реєстрація на сайті.

Місце: г.Москва, Лялин провулок 3А, метро Курська.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.