Майстер-класи від DHQ Іспанії – Karmen в Москві!

23 жовтня в Москві пройдуть майстер-класи по Dancehall Afro dance від Dancehall Queen Іспанії – Karmen!

Karmen – автор проекту Valencian Dancehall Class. Це інтенсивний курс по dancehall, який включає усі старі і нові танці за всю історію дансхола.

Кармен Куельяр народилася в місті Оренбургу в сім’ї музикантів. Батько кубинець, а мама російська. З самого дитинства займалася спортом і музикою. У 7 років сім’я переїхала в Санкт-Петербург. У 11 років Кармен почала слухати Hip – Hop, RB і російський Rap. У 14 стала ходити на перші вечірки в клуби, там і познайомилася з багатьма виконавцями російського репу. Окрім тусовок займалася в різних танцювальних студіях.

У той час(2001-2004) ніхто майже не знав, що таке dancehall. Якось Кармен познайомилася з хлопцями з Jungle rock sound, які і розповіли їй про музику reggae dancehall і фестивалях. На той момент це була єдина офіційна саунд-система Пітера. Також селекта Динара організовувала вечірки Shizzle сonnection в клубі Динамо, там Кармен уперше почала виступати в стилі Dancehall queen.

У 2005 році сім’я переїхала в Іспанію. Там Кармен почала давати уроки дансхола і хип-хопа в танцювальних школах.

У 2007 році стала переможницею першого испансого компетишена Barcelona dancehall queen. Нині є провідним педагогом Іспанії, а так само дає майстер-класи в інших європейських країнах, виступає на багатьох відомих майданчиках музичних фестивалів Іспанії і Європи.

Valencian Dancehall Class. Курс по дансхоллу призначений як для жінок, так і для чоловіків, оскільки включає усі найвідоміші ямайські танці за всю історію дансхолла. Починаючи з таких рухів як pon di river, chaplin, sesame street, bogle і закінчуючи останніми популярними танцями як rubba bounce, skip to my luu, how mi look, obama rock. А так само різні хореографії, засновані на базових ритмах(riddims) дансхолла. А так само торкнеться таких стилів як krump, kuduro і ragga, які мають не лише пряме відношення до дансхоллу, але і являються його инфлюенцией.

Tradition African Dance. Афро-курс включає найзнаменитіші традиційні африканські ритми таких країн як: Сенегал, гамбія, Малі, Гвінея, Конакрі. Особливості цих танців в тому, що усі рухи супроводжуються перкуссионними інструментами африканської музики. Присутні зможуть відчути атмосферу і енергію цього танцю, а так само удосконалити своє почуття ритму, слух, навчитися контролювати свої рухи і дихання в русі.

Розклад:

13.00-14.00 – Dancehall

14.00-15.00 – Afro dance

Вартість:

·  1 майстер-клас – 1100 крб.

·  2 майстер-класи – 1900 крб.(по передоплаті до 15 жовтня)

По закінченню майстер-класів видаються сертифікати(при проходженні 2 класів).

Реєстрація на майстер-класи по e – mail: ellocopromo@yandex.ru або по телефону: +38 9 26 103-07-14.

Місце проведення : м. Москва, Танцювальна Студія LeManKee, м. Павелецкая/Пролетарська, вул. Дербеневская, 10.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.