Чемпіонат Пітер in da house dance battle в Санкт-Петербурзі

20 і 21 листопада в Санкт-Петербурзі відбудеться Пітер in da house dance battle, перший і єдиний в Росії House dance чемпіонат, а також майстер-класи запрошених суддів.

Чемпіонат проходить 3-ий рік в Санкт-Петербурзі на високому рівні і з особливою атмосферою поваги до танцю, зроблений танцюристами для танцюристів. До чемпіонату мають відношення тільки кращі танцюристи і DJ’s, що поважають танець і зацікавлені в його розвитку.

Чемпіонат судять:

Rabah – O’trip house(France) – House dance. Піонер Нouse культури Парижу, суддя і презентер майстер-класів(House dance) на Пітер in da house 2010, а так само cудья численних чемпіонатів Франції, Голландії, Швеції, Японії і інших, таких як Juste Debout, house dance Europe, SDK та ін.

Aus Ninja(USA) – Waacking Vogue. Засновник Imperial House Of Waacking. Суддя і презентер майстер-класів(Waacking Vogue) на Пітер in da house 2010. Є членом однієї з самих найсильніших Vogue сімей – House of Ninja(R.I.P. Willi Ninja, Archie Burnett, Benny Ninja, Javier Ninja та ін.).

Спільно з Tyrone Proctor засновує першу у світі House of Waacking(Imperial House of Waacking), що займається розвитком Waacking культури. Творець Waacking.com. Переможець House Dance International, суддя численних чемпіонатів і баттлов. А так само артист в різних театральних і телевізійних постановках.

Детальна інформація, а також реєстрація на чемпіонат на сайті.

Місце проведення : м. Санкт-Петербург.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.