Кращі стриптизерки під Одесою влаштують супер pole – dance шоу!

Перший фестиваль Pole – Dance Griboffka International Fest’12 відбудеться у рамках традиційного Summer Sound, повідомляють організатори.

З 5 по 12 серпня в Грибовке пройде жаркий захід за підтримки Української Асоціації танців і фитнеса на пилоне, передає В місті. Фестиваль стане найбільшим на території України спортивно-розважальним заходом, метою якого є популяризація pole – dance і pole – fitness, обмін спортивним і танцювальним досвідом, сприяння розвитку індустрії танцю і фитнеса на пилоне, визначення найбільш сильних спортсменів і танцюристів pole – dance.

Pole – Dance cочетает в собі елементи хореографії і жердяної акробатики. Важливо уміти поєднувати верхні і нижні трюки, вітаються оригінальні зв’язки елементів. При усій уявній легкості рухів танець вимагає значної витривалості, гнучкості, координації, грації і спритності. Хороша розтяжка, загальний м’язовий тонус, і сила м’язів верхньої і нижньої частини тіла є істотною перевагою.

У програмі також ексклюзивні майстер-класи дадуть знамениті танцівниці(Олена Шишкова, Ольга Поліщук, Ольга Чжао-тун-кун, Анастасія Воронцова).

В той же час, Мисто. Одеса відмічає, що напередодні в ході прес-конференції директор музичного фестивалю в Грибовке Фазиль Аскеров заявив, що напередодні фестивалю Summer Sound Griboffka International Music Fest’12 паралельно з Чемпіонатом Європи по футболу пройде Euro Football Music Fest.

Спочатку він планувався провести безпосередньо в дні Євро, проте в Україну їде в рази менше уболівальників, ніж очікувалося. І замість того, як усі думають, як прожити дні Євро, ми думаємо, як жити після Євро, – запевняє організатор.

За його словами, фестиваль поділили, і проводитимуть його і після футбольного матчу.

У рамках цього фестивалю очікується перший у світі чемпіонат по пляжному волейболу серед стриптизерок, – відкриває секрети заходу Аскеров.

Крім того, на пляжі буде встановлений рекорд: 2012 пенальті в одні ворота, який буде зареєстрований в книгу рекордів Гіннесу України.

This entry was posted in Яскраві пропозиції. Bookmark the permalink.