Щорічний Фестиваль Петербург танцює Соушл – 2012

18-19 лютого в Санкт – Петербурзі відбудеться Щорічний Фестиваль Петербург танцює Соушл – 2012, організатор проекту – творче об’єднання Broadway Dance. Ця унікальна подія в танцювальному житті міста.

Дводенна програма фестивалю неймовірним чином об’єднає численні танцювальні напрями в одному місці і не залишить байдужим жодного глядача. З кожним роком масштаби фестивалю зростають, це можна відмітити по кількості учасників, а також по кол-ву заявлених номінацій.

Цього року в конкурсній програмі: хастл, WCS, сальса, бачата, Зук, бальний Pro – Am, аргентинське танго, номінація В танцях тільки дівчата, хип-хоп, джаз-модерн, танцювальні шоу і багато інших сучасних напрямів.

Організатори приготували яскраву програму показових виступів, майстер-класи. Крім того, гостей фестивалю чекає модне дефіле.

Глядачі зможуть насолодитися барвистими виступами, відкрити для себе нові танцювальні стилі, а також познайомитися з провідними представниками сучасних танцювальних течій. Для танцюристів Петербург танцює Соушл це прекрасна можливість обміну досвідом, знайомства з новою технікою виконання танцю і демонстрація своїх досягнень.

Детальнішу інформацію можна подивитися на сайті проекту www.dance-piter.ru. що Усі, що бажають взяти участь у фестивалі можуть залишати свої заявки.

Захід пройде за адресою ул.Смолячкова, 13, м.Виборгская.

Оргкомітет Фестивалю Петербург танцює Соушл – 2012

Куратор фестивалю – Наталія Лившиц 8(911) 903-17-46

PR – менеджер – Світлана Кибиткина(952) 363-65-26

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.