ФЕСТИВАЛЬ РОСІЙСЬКИХ ТЕАТРІВ ТАНЦЮ ЦЕХ’09

10 і 11 грудня в Москві пройде Фестиваль Російських театрів танцю ЦЕХ’09.

У рамках фестивалю в Актовому залі г.Москви виступлять два театри тацев : М23 танцювальна компанія По.В.С. Танці / Москва і LOVE IN SUPERMARKET театр танцю ігуан / Санкт-Петербург.

М23 танцювальна компанія По.В.С. Танці / Москва.

Танець – минималистичен. І в цьому мінімалізмі – чистота символів абстрактного танцю. Чоловік і жінка на сцені – ето суть чоловіка і жінки. Вони разом і кожен з них наодинці, вони торкаються і не торкаються один одного. Вони єдині у своїй несхожості один на одного. І, як завжди, ніжні і ексцентричні одночасно.

Постановка, хореографія і виконання : Олександра Конникова, Альберт Альбер.

Музика: Ричардас Норвила.

Тривалість: 23 хв.

LOVE IN SUPERMARKET театр танцю ігуан / Санкт-Петербург.

Цей спектакль спочатку грався прямо в торгових центрах Санкт-Петербургу, викликаючи різні емоції у покупців, працівників магазинів і охорони, і ставив перед собою мету провести маркетингове дослідження – що рухає людей купувати товари. І як це бажання впливає на стосунки між чоловіком і жінкою. Це була спроба використати театральний досвід у вивченні соціальних змін, що відбуваються в нашому суспільстві, в епоху розквіту споживання.

Вторгаючись в торгові простори супермаркетів своїм романтичним танцювальним дуетом, Ніна і Миша, зіштовхують два цих космосу – прагматичний і романтичний.

Що твориться з душею людини в епоху ринкових стосунків? І як перепотребление або консьюмеризм(неодноразово звучне слово з вуст Ніни) впливають на стосунки між чоловіком і жінкою, розумінням любові, те, що називають романтичною любов’ю – що з цим відбувається? Чи правда, що місцем зустрічі сучасних чоловіків і жінок є супермаркет? А універсальна залежність від покупок – ця обов’язкова умова індивідуальної свободи? . (особливо зараз, в кризові часи) – Такі питання задають собі закохані Ніна і Миша, ковзаючи між вітрин і змахуючи пластиковими пакетами.

Хореографи: Ніна Гастева, Михайло Іванов.

Танц-драматург: Наталія Першина-Якиманская.

Музика: компіляція Михайла Іванова

Тривалість: 40 хв.

Вартість одного квитка : 500 крб.

Місце проведення : г.Москва, Актовий зал, м. Бауманская, Переведеновский провулок, 18, прохідна №1.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.