Ірландське балетне шоу Flames of the dance виступить уперше в Росії!

3, 4 лютого в Москві і 5, 6 лютого в Санкт-Петербурзі, уперше в Росії виступить суперсучасне танцювальне шоу Flames of the dance.

Flames of the dance(Полум’я танцю) – танцювальне шоу, засноване на вибуховій суміші традиційних ірландських танців, американського степа, брейк-данса, хип-хопа, modern dance і елементів класичного балету.

Фантастична пластика і феноменальна техніка, експресія і пристрасть, лірика і гумор у виконанні танцюристів групи зачаровують.

Серед солістів – знаменитий Мишель Лоуренс, семикратний чемпіон світу по ірландських танцях, блискуча пара Ронан Шерлок і Николь Онсордж, чиї виступи прикрашають багато танцювальних програм.

Вам надається можливість стати свідками унікального прем’єрного показу ірландського танцювального шоу Flames of the Dance(Полум’я танцю) в Росії, яке ось вже п’ять років підкорює серця жителів планети.

Унікальним у світі являється злиття різних танцювальних стилів і різного складу танцюристів, що приводить в захват і дивує глядачів майстерністю. Полум’я танцю – це поезія і фантазія в їх кращому прояві; глядачі потрапляють не лише у світ степ-данса, але також і у світ ліричного танцю, театр чорних вогнів і брейк-данс з піротехнічними інтерлюдіями.

Захоплююча музика і унікальна світлова гра, піротехнічні ефекти і барвисті костюми створюють святкову атмосферу і відчуття щастя від того, що саме Ви стали свідками цього чарівного видовища, вражаючого своєю пишністю, пристрасними танцями і досконалістю артистизму!

Почало в 19.00.

Придбати квитки на танцювальне шоу можна в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Москва, Московський міжнародний Будинок музики, м. Павелецкая, Космодамианская набережна, будинок 52, будова 8.

Г.Санкт-Петербург, Театр опери і балету консерваторії(Великий зал ім. А. Г. Рубінштейна).

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.