У ритмах фламенко. Театр іспанського танцю Almas del Fuego

20 грудня в Москві виступить Театр іспанського танцю Almas del Fuego з концертом В ритмах фламенко.

Almas del Fuego в перекладі c іспанської мови означає душі вогню. Вогонь душі і пронизує увесь творчий шлях колективу. 20 грудня 1999 року відбувся перший сольний концерт Almas del Fuego в Москві, і саме це число учасники вважають днем народження свого ансамблю.

Філігранно володіючи музичними інструментами, грою на кастаньєтах, іспанським zapateo і проникливо виконуючи cante jondo, учасники Almas del Fuego намагаються розкрити і донести до широкого глядача усі грані і нюанси такого популярного у всьому світі, прекрасного і древнього мистецтва фламенко.

Гітаристи ансамблю мають величезний досвід акомпанементу танцю, що дозволяє усьому колективу упевнено і на високому рівні виконувати номери в традиційних стилях фламенко. Знання, отримані у таких відомих майстрів, як Manolo Sanlucar, Rafael Riqueni, Felipe Maya, Paco Serrano, Fransisco Manuel Dias, Jose Maria Gallardo del Rey, Paco Javier Jimeno, допомагають гітаристам передати усе багатство звучання іспанської гітари. Особистий талант аранжування і композиції знаходить творче відображення в прекрасних номерах в стилі flamenco nuevo.

У співачки Almas del Fuego за плечима Державне Музичне Училище Естрадно-джазового Мистецтва і New World School of the Arts(Майамі). Її прекрасний голос з широким діапазоном вражає глядачів. Своїм темпераментом вона зачаровує і не може залишити байдужим жодну людину в залі. Недаремно багато хто називає її кращою співачкою фламенко в Росії.

Безперечною прикрасою і невід’ємною частиною колективу є його bailaores(2 танцівниці і танцівник). Маючи яскраву індивідуальність, вони представляють різні характери, відтінки настрою і фарби танцю. Завдяки зайняттю у таких учителів як: Violeta Gonzalez, Simon el Rubio, Maite Saez, Lurdes Recio, Alejandro Granados, Maria Jose Franco, David Morales, Manolo Marin, Felipe Mato, Alicia y Rocio Marquez, Pilar Ortega, Chiqui de Jerez, Mercedes Ruiz, Olga Vega, Olga Marquez, Angeles Gabaldon, Rafaela Carasco, Belen Maya та ін., bailaores не лише радують публіку високим рівнем танцювального мистецтва фламенко, але і з любов’ю передають свої знання учням, збільшуючи тим самим армію прихильника фламенко в Росія.

Майстерності перкуссии(palmas, cajon) учасники колективу навчалися в школах Taller Flamenco(Севілья) і Carmen de las Cuevas(Гранада). Almas del Fuego є постійними учасниками щорічних фестивалів іспанської музики і танцю !Viva Espana! (Москва)Північне фламенко(Санкт-Петербург) і запрошеними учасниками фестивалів !Viva Fiesta Latina! (Москва)що Співає Я(Москва), Світ гітари(Калуга).

Almas del Fuego – єдиний в Росії колектив фламенко, що удостоївся честі виступати перед королем Іспанії Хуаном Карлосом I.

Виступи колективу Almas del Fuego – прекрасна можливість побачити і відчути усю привабливість мистецтва фламенко.

Почало в 19.00.

Придбати квитки можна в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Москва, Московський міжнародний Будинок музики, м. Павелецкая, Космодамианская набережна, будинок 52, будова 8.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.