Танцювальна компанія По.В.С. Танці представляє спектакль TOUCH

9 і 10 січня в Москві танцювальна компанія По.В.С. Танці виступить із спектаклем TOUCH.

На даний момент спектакль TOUCH представлений у формі відкритої лабораторії з глядачем. Тема досліджень – дотик. Нам цікаво, яку інформацію несе в собі дотик, окрім тієї, яку можна передати словами, і як вона може бути виражена через рух. По.В.С. Танці про спектакль.

Концепція, виконання : Олександра Конникова, Еммануель Горда, Альберт Альберт, Олександр Андрияшкин, Ілля Беленков.

Музичний стиль, композиція : Ричардас Норвила.

У 1997 в Москві декількома майже незалежними танцівниками була утворена група ПО.В.С. Танці – Майже Внутрішньо-вільні Танці, як експериментальний проект в області танцювального перформенсу і імпровізації. Успішний виступ на міжнародному фестивалі Pushkin Goethe в 1999 в Москві дозволив учасникам проекту вийти на новий рівень і послужило приводом для створення професійної танцювальної трупи.

У 1999 до складу компанії входило 5 танцівників: Альберт Альберт, Тарас Бурнашев, Олена Головашева, Євгенія Козлова, Олександра Конникова. Впродовж існування трупи в різних її проектах брали участь також танцівники і хореографи : Ірина Долголенко, Володимир Стуров, Дарина Бузовкина, Емманюель Горда(Франція), Анастасія Смирницкая.

Зараз у складі трупи: Альберт Альберт, Олександра Конникова, Емманюель Горда(Франція), Олександр Андрияшкин, Ілля Беленков.

ПО.В. С. Танці – група думаючих танцівників, залучених в експерименти в танці, імпровізації і перформенсі.

За роки існування компанією було створено дев’ять танцювальних спектаклів, останні з яких 3petiX(2005) і В режимі очікування(2006), Оуена і Мзи(2007).

Спектаклі гралися в Росії, Україні, Польщі, Латвії, Естонії, Німеччині, Австрії, Нідерландах, Бельгії, Ізраїлі і США. Окрім створення спектаклів, танцівники-хореографи компанії виступають з імпровізаційними проектами в театральних і нетеатральних просторах, співпрацюють з музикантами, відео-артистами, художниками, беруть участь в драматичних і кінопроектах.

Вартість квитка – 400 крб.

Місце проведення : г.Москва, Актовий зал, м. Бауманская, Переведеновский провулок, 18, прохідна №1.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.