Flamenco Fusion в Києві!

18 лютого в Києві відбудеться концерт музики і танців фламенко-фьюжн.

У концерті беруть участь:

Євгеній Седько – гітарист, відомий в Україні і за кордоном як виконавець фламенко. Участь в конкурсі гітаристів, що проводиться посольством Іспанії в Україні в 2005 році, принесла йому звання лауреата цього конкурсу і дало можливість відвідати Іспанію. У 2010 році був запрошений на престижний міжнародний конкурс Віртуози гітари(Г.Санкт-Петербург) в якості члена жюрі. Вигадує і виконує власні твори в стилі фламенко і фьюжн, а також займається іншими напрямами етнічної музики – індійської, румунської, циганської. Керівник групи Flamenco Fusion Band. Співпрацює з багатьма музикантами і танцівницями фламенко.

Олег Гоголь – перкуссионист і гітарист. У круг його музичних інтересів входить безліч напрямів, передусім – фламенко, джаз і латиноамериканська музика. Декілька років бере участь в концертах тематики фламенко і фьюжн.

Андрій Мороз – перкуссионист, відомий в Україні завдяки навичкам гри в різних музичних напрямах, – як етнічної музики, так і сучасною. Кількість перкуссионних інструментів, якими володіє Андрій Мороз, не піддається перерахуванню. Має свої унікальні розробки в області звукових ефектів, які використовує в творчій роботі. Співпрацює з багатьма відомими джазовими і естрадними виконавцями.

Олександра Миц – виконавиця, хореограф-постановник в стилі нео-фламенко, упродовж 7 років відвідувала Іспанію, де навчилася цьому напряму у провідних майстрів танцю фламенко. Засновник студії танцю і шоу-балету нео-фламенко Suspiro. Керівник конкурсного складу Las perlas del Alma(призери чемпіонату світу по фламенко, дипломанти багатьох конкурсів і фестивалів). Займалася бальними танцями, художньою гімнастикою. Є студенткою Київського національного університету культури і мистецтв, факультет сучасної і класичної хореографії.

Програма концерту насичена як традиційним і сучасним фламенко, так і авторськими композиціями в стилі етно-фьюжн, де кожен музикант розкриє власні можливості і володіння інструментом.

Почало в 19.00.

Вартість квиток від 30 до 50 грн

Попередній продаж квитків в касі Будинку актора.

Місце проведення : г.Киев, Будинок актора, вул. Ярославов Вал, 7.

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.