25 травня – Міжнародний день степа. Step – show в Києві!

Уперше в Киве відбудеться ексклюзивне шоу з відомими виконавцями теп-денс.

Відсвяткувати міжнародний день степа зберуться танцюристи найвищого рівня, зірки танцю степ :

Уолтер Санденс Фриман(Walter Sundance Freeman) Нью-Йорк, США. Уолтер є одним з яскравих майстрів американського степа, теп дансер світового рівня, соліст бродвейських мюзиклів.

Олександр Останин(Одеса, Україна) – переможець першого сезону танцювального шоу Танцюють ВСІ!.

Віра Ивашина(Таллінн, Естонія) впродовж 10 років вчилася в Дафф-Теп студії у одного з кращих степистов Естонії Олександра Ивашкевича. Брала участь у багатьох міжнародних Фестивалях.

Володимир Шпудейко(Київ, Україна) – теп-танцор, хореограф, педагог, актор театру і кіно. Знявся в трьох десятках головних ролей у фільмах кіностудій України, Білорусії, Естонії і США. З блиском виступав і ставав лауреатом міжнародного танцювальних фестивалів. У 1997 році Володимир організував першу в Києві і Україні школу теп-танца Джаз-степ-танц-клас.

Марис Пурис(Рига, Латвія) – теп-танцор, хореограф, педагог, актор театру і кіно. Артист Ризької оперети, лауреат московського фестивалю Стьоп – Парад.

Михайло Бухман(Одеса, Україна). Призер Московського міжнародного фестивалю степа Золота набійка. Ірландський степ.

Павло Томниковский(Дніпропетровськ, Україна). Учасник першого сезону шоу каналу СТБ Україна має талант. Почав займатися степом в 8 років.

Стьоп не залишає байдужим нікого! Складна техніка це танцю вражає і захоплює. Насолодіться унікальним танцем, що говорить, і неповторним видовищем!

Концерт відбудеться 25 травня у Будинку Офіцерів

Почало в 09:00

Вартість квитків : 100-450 грн

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.