Ансамбль народного танцю імені Павла Вирского в Києві 6 і 7 березня

Зарядіться доброю і життєствердною народною енергетикою! 6 і 7 березня 2010г. у Києві з сольною програмою виступить ансамбль народного танцю імені Вирского.

Дуже рекомендуємо зводити на концерт діточок, номери дуже добрі і позитивні, з високою культурою танцю. Постановки дуже видовищні. У більшості номерів на сцені знаходиться більше 60-ти чоловік і рухаються вони абсолютно синхронно. Трюки виконуються іноді просто неймовірні. Танцюристи зачаровують нестримністю, гутаперчивостью, стрибками, енергетика б’є через край.

У репертуарі ансамблю старовинні і сучасні танці різних областей України, а також танці народів світу. Хореографія ансамблю з’єднала народний танець з класикою, піднявши народну творчість на рівень високого професіоналізму.

Колектив успішно гастролює по всьому світу, збираючи аншлаги в найпрестижніших концертних залах Парижу, Вашингтону, Мадрида, Токіо і інших. Ансамбль танцю України імені Павла Вирского успішно конкурує і не поступається по рівню таким всесвітньо відомим ансамблям народного танцю як Сухишвили і імені Ігоря Моісеєва.

Дата і час проведення : 6 і 7 березня 2010 року, почало в 09:00.

Місце проведення : палац Україна, вул. Червоноармійська, 103

Ціна квитків : від 60 до 500 гривен.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.