Карнавал російського вальсу в Нижньому Новгороді!

13 січня в Кремлівському концертному залі Нижнього Новгорода відбудеться Карнавал російського вальсу.

Щорічно у Відні в Різдвяні свята проходить свято вальсу. Всюди звучить музика Штрауса і Моцарта. І найяскравіша подія віденського бального сезону і його кульмінація – Оперний бал, який проводиться у будівлі Державної опери. Його історія сходить до балів Віденського конгресу початку XIX століття. Традиція проведення Карнавалу російського вальсу в Нижньому Новгороді набагато скромніша – їй всього три роки. Проте нижегородци вже встигли полюбити це молоде свято, де гостей чекає чарівний світ музики і незабутні враження.

З Академічним симфонічним оркестром виступлять молоді артисти: Микита Власов(акордеон), Наталія Грушко(меццо-сопрано), Володимир Солуянов(скрипка), а також театр танцю Сонячний бестселер під керівництвом Олени Хиценко.

Окрім вальсів російських композиторів – Петра Чайковського, Михайла Глинки, Дмитра Шостаковича, Андрія Петрова, Олександра Глазунова і інших, гості почують і музику заморських гостей – Астора Пьяццоли, Фрица Крейслера, Жоржа Бизе і Камиля Сен-Санса.

У антракті усі ті, що бажають зможуть отримати уроки танців, а також пригоститися шампанським з мандаринами. Крім того, організатори обіцяють гостям вечора і інші сюрпризи.

Почало в 18.30.

Придбати квитки можна в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Нижний Новгород, Кремлівський концертний зал.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.