Фестиваль аргентинського танго в Харкові!

24 квітня в Харкові за підтримки Посольства Аргентинської Республіки і облдержадміністрації у рамках святкування 200-річчя Травневої революції 1810 року пройде концерт Зірки аргентинського танго – унікальна музично-танцювальна програма за участю Зірок світової танго-сцени.

У програмі вечори – інструментальне і вокальне танго, вальси милонги різних часів(оригінальне аргентинське танго, танго Nuevo, популярне російське танго).

Легендарні танцюристи аргентинського танго Себастіан Арсе і Маріана Монтес уперше виступатимуть з сольною програмою. Ця пара вражає публіку не лише бездоганною технікою і майстерністю виконання, але і прекрасним подарунком перевтілення, акторської гри. У цьому дуеті пластика і грація Маріани неповторно з’єднуються з внутрішньою силою і магнетизмом Себастіана.

Шоу програма Себастіана і Маріани вже отримала визнання на міжнародних Фестивалях і Конгресах Аргентинського танго в Аргентині, Італії, Франції, Німеччині, Нідерландах, Великобританії, Угорщині, Румунії, Греції, Іспанії, Туреччині, Кореї, США та ін.

Контакти організаторів : 097 679-85-88, Денис Валерійович.

Місце проведення : г.Харьков, Палац студентів НЮА ім. Ярослава Мудрого.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.