Фестиваль Еротичного Танцю Афродіта в Севастополі!

З 21 по 24 серпня Українська Федерація Еротичних Танців(УФЕТ) запрошує усіх любителів і професійних виконавців різних напрямів еротичних танців на чотириденний фестиваль еротичного танцю Афродіта в Севастополі.

Очікуються майстер-класи кращих інструкторів України, Білорусії і Росії, показові виступи шкіл еротичних танців, спілкування з однодумцями, обмін досвідом, а також море, пляж і кримські зоряні ночі.

У програмі майстер-класів буде практика і теорія.

Практична частина майстер-класу включатиме вивчення різних напрямів і стилів(стрип-денс, фанки-джаз, гоу-гоу і інші), володіння різними емоційними станами в еротичних танцях. Окрім цього, майстер-класи по хореографії і акторській майстерності. Практична частина розрахована на різні рівні підготовки(від нульового і до професійного).

Теоретична частина включатиме лекції по історії розвитку і сучасні тенденції еротичних танців.

Для інструкторів проходитиме закритий круглий стіл, присвячений специфіці викладання еротичних танців, перспективі розвитку і іншим питанням.

23 серпня пройде гала-концерт шкіл еротичних танців на концертному майданчику. Для виступу запрошуються усі бажаючі колективи.

Контактна інформація: +38 0 50 444-78-65 і e – mail: eroticdancefest@gmail.com.

Детальна інформація на сайті.

Місце проведення : АР Крим, г.Севастополь.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.