ТанцТеатр Олени Прокопьевой Кріпосний Балет із спектаклями в Санкт-Петербурзі!

9, 16 і 23 червня в Санкт-Петербурзі ТанцТеатр Олени Прокопьевой Кріпосний Балет покаже спектаклі Напад ніжності і Дочекайся ангела.

Кріпосний Балет вже п’ять років базується в культурній столиці, але незважаючи на це досить рідко балує петербурзького глядача своїми спектаклями. Жанр танцтеатра, в якому працює колектив, дуже популярний в Європі. У Росії це – явище рідкісне, а в Петербурзі, місті класичного танцю, взагалі, унікальне. Кріпосний Балет визнаний ЗМІ єдиним в Петербурзі танцтеатром європейського рівня.

За дуже недовгий термін існування в Петербурзі Кріпосний Балет вже придбав тут свого постійного глядача. Їх спектаклі завжди захоплюють і тримають увагу кожного, що прийшов від початку і до самого фіналу. Дивовижна легкість і краса у всьому, гармонія музики і рухів, щире і відкрите існування акторів на сцені, а також високий професіоналізм і, що важливо, прекрасне почуття гумору постановника Олени Прокопьевой – ось відмінні риси театру.

Дочекайся ангела – найперший і найказковіший проект Кріпосного Балету. Це спектакль – філософська притча, що свідчить про те, як важливо до самого кінця вірити в добре, і в те, що в житті все недаремно. Розчинитися в атмосфері спектаклю Дочекайся ангела – означає упіймати те дитяче, що в нас, дорослих, завжди живо, але сховано десь глибоко усередині.

Самий гаряче улюблений петербурзьким глядачем спектакль Кріпосного Балету – Напад ніжності. Це історія про любов, про ніжність, про справжні почуття. Це французький шансон середини минулого століття, цей настрій французьких фільмів Нової хвилі Годара, Блие, Трюффо, це аромати Парижу, весняна свіжість, юнацька безпечність, легкість буття. Кожен присутній в залі неодмінно знайде в цій історії щось важливе для себе, відшукає в пам’яті шматочок свого власного роману по-французьки. У червні Кріпосний Балет танцюватиме Напад ніжності в новому складі: окрім танцівників в спектаклі буде зайнята актриса Невеликого Драматичного Театру Тетяна Рябоконь-Синявская.

Дві абсолютно несхожі історії про важливий, про те, що знайомо і зрозуміло будь-кому, кожна по-своєму приголомшлива і неповторна. Історії, які не залишать Вас байдужими.

Розклад:

9 червня Напад ніжності

16 червня Дочекайся Ангела

23 червня Напад ніжності

Початок спектаклів в 19.00.

Довідки і замовлення квитків по телефону 635-70-03(Театр Лицедії) або по телефону +7 9 21 567-99-69(Наталія, адміністратор ТанцТеатра Кріпосний Балет).

Місце проведення : Г.Санкт-Петербург, Театр Лицедії, вул. Льва Толстого, будинок 9, Толстой Сквер, ст. м. Петроградська.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.