Майстер-класи по Аргентинському танго Дмитра Васина і Таїсії Финенковой в студії D – FUSION Новослободская

1, 3 і 4 березня в студії танців D – FUSION Новослободская уперше пройдуть спеціальні майстер-класи по Аргентинському танго Дмитра Васина і Таїсії Финенковой.

Відчути усю гамму стосунків між чоловіком і жінкою в Аргентинському танго можливо не лише у Буенос-Айресі, але і на численних милонгах в Москві.

Окрім настрою танцю і усієї гамми почуттів, ми пропонуємо Вам унікальну можливість отримати те, без чого складно відчути до кінця істинний світ і душу танцю : техніку і майстерність виконання.

Майстер-клас Дмитра і Таїсії – це професійно побудована програма, заснована на багаторічному досвіді викладання танців, володінні технікою, знаннями можливостей пластики тіла.

Майстерність цієї пари вже належним чином оцінили судді Чемпіонату Європи : в 2011году Васин і Финенкова стали фіналістами цього престижного конкурсу. Публіка із захватом приймала їх виступи на міжнародних фестивалях Аргентинського танго TangoMania, Sabor del Tango, Tangon. Дмитро і Тая – солісти шоу – танго Historias del Tango і Una noche en Buenos Aires, прем’єра яких відбулася в Московському Міжнародному Будинку Музики. В той же час, ця пара постійно удосконалює свою майстерність на Міжнародних Фестивалях танго в Європі.

Дмитро і Тая є провідними викладачами танцювальних клубів GallaDance.

Уперше, і тільки в D – FUSION ми проводимо відкриті семінари Дмитра Васина і Таїсії Финенковой для усіх поціновувачів Аргентинського танго!

Попередній продаж квитків відкритий в студіях і на сайті з 10 лютого.

Кількість учасників обмежена!

Рекомендуємо відвідування майстер-класів в парах – потурбуйтеся про пошук партнерів заздалегідь.

Детальну інформацію про умови участі в семінарах можна дізнатися у адміністраторів студій :

D – FUSION Новослободская 788 16 88

D – FUSION Коньково 788 03 48

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.