Contemporary Dance Festival. Уперше в Україні

Уперше в Україні станеться масштабна подія для професійних танцюристів, хореографів і любителів сучасного танцю – CONTEMPORARY DANCE FESTIVAL.

Ви зможете прийняти участь в унікальних майстер-класах по contemporary dance від всесвітньо відомих хореографів з Англії, Італії, Бразилії і США. Завершить фестиваль концерт-імпровізація за участю світових балетмейстерів і інших запрошених зірок.

У CONTEMPORARY DANCE FESTIVAL беруть участь такі зірки сучасного танцю, як Джейсон Бейтел з Великобританії (Jason Beitel (UK), Мишель Оливе з Італії (Michele Olive (Italy), Хуго Кортес з Бразилії (Hugo Cortez (Brazil), Менди Монтанез із США (Mandy Montanez (USA), а також Франческа Дарио із США (Francesca Dario (USA). Це одні з кращих хореографів у світі, відомі роботою із зірками шоу-бизнеса, участю в мюзиклах і телешоу, власними хореографічними постановками, а також талантом викладання.

Мишель Оливe(Італія) навчався в Нью-Йорку танцювальним стилям модерн і контемпорари. Головний хореограф італійського танцювального ТБ-шоу Amici(аналог So You Think You Can Dance). Хореограф і учасник балетів Джери Холливел і Кайли Миноуг. Хореограф-постановник кліпу It’ s Raining Men Джери Холливел. Балетмейстер сучасних театрів танцю Італії, Чехії, Австрії. На даний момент хореограф Broadway Dance Center(USA, NY).

Франческа Дарио(Італія) – асистент Мишеля Оливе. Закінчила хореографічне училище в Італії(Венеція), соліст Міланського театру опери і балету. Танцювала в сучасному балеті Desmond Richardson(Нью-Йорк), учасники балету були визнані Нью-Йорк Таймс : Великими танцюристами сучасного балету.

Менди Монтенез(США) – фіналістка британського тв-шоу So You Think You Can Dance. Викладала в Broadway Dance Center(USA, NY), Dance Centre(Chicago), Joe Tremain Dance Centre(Los Angeles). Працювала з хореографами Mandy Moore, Frank Gatson, Lynn Page, Stephen Mear, Carmen, and Gareth Walker. Спільно з хореографом Sonya Tayeh виступила хореографом-постановником британської премії The BRIT Awards 2012, Asian Music Awards 2010, Gabrielle Cilmi BBC1(спільно з Ashley Wallen).

Хуго Кортез(Бразилія) – танцював в Сontemporary Black Ballet(NY, USA), в даний момент танцює в лондонській трупі сучасного балету театру Ланкастер(Лондон), і в The Lion King London. Знімався у фільмі Вуличні Танці(Роль: Gabe). Викладає контемпорари денс в Академії Королівського балету(Royal Ballet Academy).

Джейсон Бейтел(Великобританія) – танцюрист і хореограф Кайли Миноуг, хореограф Танцюють Все(Україна), хореограф британського ТБ-шоу X-Factor. Викладач школи танцю Pineapple(Лондон), студії Танцю Гармонік(Париж). Актор численних танцювальних фільмів. Працював в танцювальних школах Італії, Шотландії, Австралії, Чехії, Мальти, Іспанії, Польщі і США, де викладав контемпорари денс.

На майстер-класах будуть представлені такі види сучасного танцю : Contemporary Dance, Modern Dance, Postmodern Dance, Contemporary Ballet, Contemporary Dance, Lyrical Contemporary, Neoclassical Ballet.

Майстер-класи продовжаться 8 годин в режимі нон-стоп. Одночасно в майстер-класах зможуть брати участь до 500 чоловік на масштабному танцювальному майданчику в 3000 м2, який буде обладнаний просто неба в кращому гольфклубе України Гольфстрім. Учасники Contemporary Dance Fest зможуть насолодитися чудовим пейзажем і свіжим заміським повітрям гольфклуба.

Для тих хто придбав квиток буде організований трансфер з Києва в гольфклуб і назад(потрібна додаткова реєстрація у організаторів: +380665776464(*Тарифікація дзвінків згідно тарифів вашого оператора)).

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.