17 червня Театр танцю Спокуса покаже шоу під дощем Між мною і тобою

Шоу, що театралізується, під дощем Між мною і тобою

Тривалість: 1ч. 20мин.

Рекомендований до перегляду від 16 років.

Режисери: Р. Надиршин, Д. Хуснияров.

Хореографи: Р. Надиршин, Т. Тарабанова, А. Любашин, А. Попов.

Актори: С. Козакові; Танцівники: Р. Бородин, С. Ковальов, И. Кравченка, К. Морозов, А. Попов, Н. Самусев, А. Семенов, О. Сидоров, А. Назаренко, Р. Надиршин.

17 червня на сцені Мюзик-холу Санкт-петербурзький театр танцю Спокуса покаже романтичне шоу під дощем Між мною і тобою.

Між мною і тобою – це сучасна музична притча. Оповідання про людські відносини, самотність і любов.

Таємниця жіночої душі – вічне питання для обох половин людства, який і схвилював головного героя. Він шалено закоханий в дівчину, але був вимушений розлучитися з нею із-за власних амбіцій і нерозуміння жіночої логіки.

Упродовж усього спектаклю молода людина ділиться з глядачами своїми розчаруваннями в характері коханої, згадує ті красиві залицяння, рицарську поведінку і палкі освідчення в коханні. Але не дивлячись на усе це в їх стосунках проступає реальне, повсякденне життя, в якому вже немає того чаклунства, що було раніше. І герой починає мучитися питаннями:

Як це сталося? Чому це сталося? Чому це сталося з ними?

Усі думки і переживання герой виражає драматично, а театральна трупа супроводжує його, виражаючи емоції за допомогою пластики свого тіла.

Танці виконані з неповторним гумором молодими танцюристами, задаючими темп представленню. За допомогою танцю гранично розкривається сенс кожної сцени. У тому числі і за допомогою різноманітної музики, яка рухає спектаклем : від джазу до рок-н-ролу, від ліричних поп-композиций до експресивних рок пісень.

Стилізований, пройнятий хорошою музикою спектакль, допускає ігрові моменти, образну безпосередність. Застосовується інтерактивне спілкування з глядачем. Що дозволить тому, що кожному, що прийшов відчути себе на місці героя.

Особливість спектаклю – танці виконуються під дощем.

Текст головного актора – російською мовою.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.