Хореографічний спектакль СІМ – нова робота хореографа-постановника Дениса Бородицкого

25 квітня 2011г. у Обласному будинку Мистецтв Кузьминки Танцювальна Компанія Дениса Бородицкого(BDDC) представить прем’єрний спектакль Сім на музику Фредеріка Шопена і Людвіга Ван Бетховена.

Попередня робота компанії – одноактний балет Мені шкода, що Ви мене не зрозуміли номінувався на здобуття національної театральної премії Золота Маска 2010 в області сучасного танцю.

Нова робота хореографа-постановника Дениса Бородицкого – синтез звуку і жесту. Коли ви чуєте велику музику, усередині вас виникає музика. Це не обов’язково: вона може виникнути, а може не виникнути. У цьому немає ніякої неминучості. Але якщо ви відкриті, вона виникне. Якщо ви доступні, вона виникне. Коли ви дивитеся на красивого танцюриста, що – те усередині вас починає танцювати. Це – спілкування. (ОШО)

Оригінальне сценографічне рішення художника Єлизавети Чахкиевой ефектними візуальними образами успішно ілюструє формування і життя мелодії(сюжету) в хаосі музичної какофонії.

Євгеній Виноградов в якості художника по світлу оформив більше 50 спектаклів. Його роботи можна побачити в спектаклях, де світло не просто підсвічує акторів, а є діючим персонажем спектаклю. Працював в Студії Театрального Мистецтва м. Москва, Московському і Санкт-петербурзькому ТЮЗе, Театрі Нації м. Москва, Омському Академічному театрі Драми, Хабаровському театрі Музичної комедії, Новосибірському молодіжному театрі Глобус, Et Cetera під керівництвом А. Калягина г.Москва, Російському Академічному Молодіжному Театрі г.Москва, театрі Сучасник г.Москва та ін. Художник по костюмах – Ася Соловйова. Автор костюмів до гучного в столиці проекту Копи у Вогні.

Продюсер проекту Станіслав Шаповалов.

Хочеться так само додати, що портал Dancy – Jam.net є одним з офіційних інформаційних спонсорів цього незвичайного, чудового хореографічного спектаклю.

Тривалість спектаклю : 1 ч. 15 хв.

Телефон для бронювання квитків :

+7 (495) 627-65-36;

+7 985 298 52 28

Офіційний сайт компанії : www.bd-dance.com

Початок спектаклю в 09:00

This entry was posted in Сучасність. Bookmark the permalink.