Ексклюзивний танцювальний курс-подорож у світ танго від Danzarin

Усі, хто мріє додати у своє життя нових емоцій, різноманітити своє дозвілля, поринути в романтичну атмосферу істинного свята Чоловіка і Жінки – запрошуємо доторкнутися до чаклунства під назвою Аргентинське танго і зануритися у світ імпровізації і пристрасті, вогню і любові, бажання і вірності, томління і ніжності.

Танго це не просто танець – це саме життя, і він є її повним відображенням, захоплюючий усю гамму людських відносин, надій, прагнень, розчарувань, пристрасті і життя як такого.

Танго – це єдиний парний танець, в якому на відміну від усіх інших, особливо бальних, найважливішим елементом є експромт, гра і спонтанність. Танго – не схема, це – життя в мініатюрі, будьте готові відкрити абсолютно нові грані Вашої душі, абсолютно невідомі Вам раніше.

Уперше в Києві міжнародна школа парних танців Danzarin проводить набір в групу навчання і занурення у філософію аргентинського танго. Танець любові, бездонне вогнище натхнення поетів, музикантів, художників, внесений ЮНЕСКО в список всесвітньої культурної спадщини.

Курс включає групові і індивідуальні уроки, практики і вечірки, майстер-класи і турне. Усе це сприяє ідеальному поєднанню роботи в колективі і персональний підхід до кожної пари. Групові уроки забезпечують можливість повною мірою відчути динаміку процесу об’єднання однодумців навколо загального захоплення, зіставити темпи свого просування з іншими учасниками уроку, поділитися досвідом, спробувати той або інший елемент з іншим партнером або партнеркою, нарешті, розслабитися і отримати задоволення від клубної атмосфери. Приватні уроки доповнюють навчання тим, що дають можливість більше часу приділити кожному учневі і відповісти на його питання, вирішити особисті проблеми в танці, сприяти зародженню індивідуального стилю.

У програмі навчання Вас чекає незабутня танцювальна вечірка(милонга) в Києві з усіма атрибутами світових танго-тусовок, а також подорож в Аргентину на Міжнародний день танго(11 грудня), що відмічається в день народження аргентинського співака і кіноактора, знаменитого Короля танго, легендарного Карлоса Гарделя(що називається на батьківщині шанобливо-ласкаво Карлито), майстер-класи від ведучих аргентинських маестрос, відвідування кращих танцювальних майданчиків Буенос-Айреса, екскурсія по знакових районах танго Ла Боку, Буедо та ін., подорож на поромі в Монтевідео, столицю Уругваю, також розташовану на територія Рио-де-ла-плата і ділить столиця Аргентина Буенос-Айрес(найбільшим у світі містом) право називається батьківщина танго.

Впродовж перших 3-х місяців Ви пройдете підготовку за ексклюзивною методикою. Уроки проводить Андрій Смотрицкий – танцюрист, хореограф і учитель танців. Учасник багатьох міжнародних танго-шоу : Tango sin Fronteras(Танго без меж), 100 років танго, Tango desde el alma(Танго від душі), All that Tango. Срібний призер кубку Європи за стандартом(європейська програма бальних танців, що включає Англійський і Віденський вальси, Танго, Фокстрот і Квикстеп),. Чемпіон Ізраїлю по Руеде(Сальса кубинського стилю, що виконується в крузі). Один із засновників міжнародної школи танців ADance, спортивного танцювального клубу 2xTango(Ізраїль). Засновник і художній керівник театру танцю DanZarin. У Києві викладає у школі парного танцю DanZarin, що спеціалізується на навчанні дорослих соціальним парним танцям(Аргентинське танго, Сальса, Руеда, Свінг, Рок-н-рол, Віденський вальс, Фокстрот та ін.), а також дітей і підлітків по авторських методиках танцювального мистецтва. Науковий співробітник Інституту соціальної і політичної психології Академії педагогічних наук України.

Додаткова інформація по телефону і на сайті.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.